Zabava

FOTO The Groovebox i Drone Hunter održali koncerte trećeg dana Trash film festivala

Večeras dodjela Zlatnih motorki

Obilje trash filmova, zanimljiv stručni skup i koncerti lokalnih izvođača potaknuli su brojne trashere da petak provedu uz 13. Trash film festival.

Treći dan festivala donio je novu dozu trash filmova iz službene konkurencije u Kinu Gaj gdje su mnogi pogledali ovogodišnje uratke filmaša amatera iz cijeloga svijeta.

Zašto (ne)volimo špijune

Brojni trasheri sudjelovali su na stručnog debati u Caffe baru Elephant na temu “Špijuni koje volimo”, a za vrhunsku diskusiju pobrinuli su se filmski kritičar i novinar Marko Njegić te prof.dr.sc. Tomislav Pletenac, koji su pokušali dati odgovore na pitanja zašto (ne)volimo špijune, koji su najveći svjetski špijuni te kakva je veza između špijuna na filmu i onih iz stripova, a sve zajedno uspješno su povezali i s trenutnim stanjem u našoj državi.

Nakon energične i konstruktivne rasprave u opuštenoj atmosferi, program festivala se vratio u Dvorište Palače Sermage gdje su domaće snage glazbene scene rasplesale sve prisutne.

Drone Hunter i The Groovebox

Prvi su se na pozornicu popeli Drone Hunter, kojima je ovo bio prvi koncert nakon jednogodišnje pauze, a koliko su nedostajali domaćoj publici vidjelo se po velikom odazivu na koncert.

Nakon energičnih i žestokih Drone Hunter, publici su se predstavili The Groovebox, koji su samo za ovu prigodu prilagodili i svoje outfite, ali i repertoar, pa su kao uvod u koncert obradili i temu iz James Bonda na oduševljenje svih prisutnih. Zabava uz glazbu nastavila se sve do ponoći kada je došlo vrijeme za after party u Caffe baru Elephant.

Večeras dodjela Zlatnih motorki

Pred nama je danas posljednji dan festivala, što znači da ćemo večeras doznati osvajače festivalskih nagrada – famoznih Zlatnih motorki. No, prije nego doznamo pobjednike još ćemo jednom pogledati nekoliko filmova iz službene konkurencije u Kinu Gaj, a projekcije danas počinju u 13 sati. Svečanost dodjele Zlatnih motorki čeka nas u 19 sati, a u sklopu ceremonije bit će ekskluzivno prikazani i isječci iz najnovijeg trash blockbustera Udruge Trash u kojem glavnu ulogu tumači supertajni trash agent Bob, James Bob.

 

Nakon dodjele nagrada doći će još jednom vrijeme za zabavu i provod u Dvorištu Palače Sermage gdje će od 21 sat nastupiti “kućni bend” Trash film festivala, Fakin Lajsne, a nakon njih će pozornicom zavladati Amy Winehouse, odnosno Amy’s House – Amy Winehouse tribute band iz Beograda kao headlineri 13. Trash film festivala. Po završetku koncerta, od Trasha ćemo se oprostiti još jednim after partyjem u caffe baru Elephant uz glazbu s ploča u režiji Lacija Vastaga. Vidimo se na posljednjem danu Trash film festivala!

 

Tags

Povezani Članci

Close