Blog

FREEDOM I DEMO FEST Vrulja – pobjednici Demo festa

Dobra zabava ovog vikenda

Po prvi puta u Varaždinu održan je Freedom i Demo fest koji su zajedničkim snagama napravili izrazito kvalitetnu set listu izvođača i zabavu.

Rekli bi, bilo je tu za svakoga ponešto. Cijeli festival je zbog vremenskih uvjeta bio prebačen u Caffe Bar Sloboda međutim to nije spriječilo izrazito dobru zabavu petkom i subotom. Želim ovom prilikom pohvaliti ekipu i sve one koji u Caffe Bar Sloboda pružaju “utočište” i daju podršku alternativnoj sceni grada Varaždina.

Samu recenziju izvođača nisam razradio za ovaj blog iz razloga što ne bi bilo fer prema novo afirmiranim izvođačima koji tek postoje. Oko 250-300 ljudi dnevno je prošlo kroz ovaj festival, a obzirom da je održan po prvi puta zasigurno će sljedeće godine biti još masovniji.

Set lista po danima

Petak:
DEMO FEST:
Elusive Mind
Bojan Petovari
Vrulja (Pobjednici Demo Festivala)

FREEDOM FEST:
Lionmane
Stim
Animal Drive
Overpower
Sage

Subota:
DEMO FEST:
Satanik Multikultivator
Nekroinverted
Impressions

FREEDOM FEST:
Mr. Albino
The Fakin’ Lajsne
King Ubu
J.R. August
Ogenj

Posebice želim pohvaliti “Ogenj” koji su svojom energijom rasplesali i „najtvrđe“ posjetioce festivala. Kroz razgovor s njima stekao sam jedno veliko prijateljstvo, a moram priznat da su me i nasmijali do suza. Bilo je tu i nekoliko ljubavnih priča, ali o tome možda nekom drugom prilikom…  Do tada, uživajte u Ognju i Lepoj Mari 🙂

Tags

Povezani Članci

Close