IzdvojenoNajave

Gibaonica – sajam gramofonskih ploča i plesna večer uz Fankotoner u Elephantu

Minijaturni festival dobre glazbe i veselog druženja

Gibaonica, kozmičko-sonično druženje uz gramofonske ploče, održat će se u varaždinskom caffe baru Elephant, u subotu 26. svibnja.

Nakon prošlogodišnjeg velikog interesa, ogromnog odaziva te pozitivnih dojmova publike, Fankotoner i udruga Trash nisu dvojili oko organizacije drugog izdanja ovog minijaturnog festivala dobre glazbe i veselog druženja.
Već od 9 sati ujutro, u dvorištu Elephanta na adresi Graberje 2 počet će sajam gramofonskih ploča na kojem će svoje kolekcije predstaviti glazbofili sjeverozapadne Hrvatske.

Uz kavu na terasi u ugodnoj hladovini i uz dobru glazbu u pozadini, možete pregledati te bogate zbirke vinila, kupiti dugo traženi dragulj, obnoviti ljubav prema zaboravljenom zvuku s ploča i upustiti se u razgovore o glazbi, cijenjenim autorima, najboljim produkcijama i aranžmanima. Nakon cjelodnevnog druženja, u 21 sat počet će revijalna disco soul groove funk večer Fankotoner, sad već u svom 21. izdanju. Varaždinski DJ-i i zvuci s njihovih vinila zasigurno će razgibati čak i one najtvrdokornije mrgude iz kuta prostorije. Ulaz se ne naplaćuje, a više informacija o događaju možete naći na Facebook stranici Fankotoner.

Povezani Članci

Close