HrvatskaNajaveZabava

GODINU DANA NAKON SJAJNE TVORNICE Monster Margent i Powertrip Tour stižu u Močvaru

Ključni album žanra i njihovo najprodavanije studijsko izdanje koje ih je 1998. godine gurnulo u mainstream i među rock prvoligaše

Točno godinu dana nakon fantastičnog koncerta u Tvornici kulture kultna rock mašina Monster Magnet se vraća u Zagreb i to u sklopu turneje na kojoj slave album „Powertrip“, ključni album žanra i njihovo najprodavanije studijsko izdanje koje ih je 1998. godine gurnulo u mainstream i među rock prvoligaše.

Novi zagrebački susret planiran je u klubu Močvara 15. veljače.

Nakon što su prošle veljače pred gotovo 900 ljudi održali jedan od boljih koncerata sezone u Tvornici, Monster Magnet se u Zagreb vraćaju sa set listom na kojoj će „Powertrip“ svirati cjelosti te dodati ključne hitove s ostalih albuma.

Koncert u Močvari ima ograničen kapacitet na 500 ulaznica koju u prodaju kreću u petak, 11. listopad po cijeni od 140 kn. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta će im cijena iznositi 170 kn.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr.

Tags

Povezani Članci

Close