Sponzorirano

“Gradimo dom zajedno!” Trgovine FALKONet u Sračincu i na Bednji nude vam najbolje proizvode i najbolje cijene!

Nude kompletan građevni materijal renomiranih brendova od kojih je važno izdvojiti: armaturno željezo ,svježi betoni, blokovi i cigle, pokrovi, fasade, izolacijski materijali ,materijali za unutarnje i vanjsko uređenje..

Tvrtka Falcon trade osnovana je 2002g. sa osnovnom djelatnošću veleproda​je HTZ opreme i maloprodajom mješovite robe sa sjedištem u Iliji, a 2008. godine otvorena je ​trgovina građevnog materijala na površini od 10 000m2 vanjskog skladišta te cca 1 000m2 unutarnjeg prodajnog prostora sa sjedištem u Sračincu.

Uz renomirane brendove, daljnjim širenjem 2010​.g pokreće vlastitu proizvodnju stropnih gredica i nadvoja sa tvrtkom kćeri pod nazivom Falkonet u Bednji, te istu proizvodnju 2017. proširuje i u Sračinec. Danas grupa Falcon trade i Falkonet zapošljava 25 djelatnika te pruža kompletnu podršku u gradnji pod sloganom ​”​Gradimo dom zajedno​”​.

Trgovine građevnim materijalom FALKONet u Sračincu i na Bednji  nude kompletan građevni materijal renomiranih brendova od kojih je važno izdvojiti: armaturno željezo ,svježi betoni, blokovi i cigle, pokrovi, fasade, izolacijski materijali ,materijali za unutarnje i vanjsko uređenje…
Trgovine su smještene u Sračincu, Varaždinska 199 tel.042/734-562 i Bednja ,Trg SV.Marije 9a tel. 042/796-700.
Čitav asortiman i informacije o trgovini možete pronaći i na njihovim web stranicama i to samo jednim klikom na: info@falcon-trade.hr.    
Dok njihov aktualni katalog možete pogledati odmah na kraju teksta!
Posjetite ih i uvjerite se u odličnu ponudu i još bolje cijene. Uz FALKONet je lakše “Gradimo dom zajedno”!

Tags

Povezani Članci

Close