LokalnoVijesti

Gradonačelnica Ratković: ‘Nakon radova na Aglomeraciji obećali smo uređivanje prometnica i to obećanje izvršavamo’

Grad Varaždinske Toplice

Povratkom u novu normalu nakon krize uzrokovane epidemijom koronavirusne bolesti COVID-19, Grad Varaždinske Toplice nastavlja s aktivnostima na realizaciji projekata planiranih u proračunu i programu gradnje.

Tako je pri samom završetku izgradnja ceste u Tuhovcu, koja služi kao prometna poveznica dvaju naselja – Tuhovca i Lukačevca Topličkog. Radi se o važnom projektu koji je realiziran ove godine, nakon obavljenih radova izgradnje sustava odvodnje otpadnih voda – Aglomeracije Varaždinske Toplice.

Projekt u visini od 130.000 kuna u cijelosti se financira iz gradskog proračuna, dok je izvoditelj radova trgovačko društvo Koming d.d. Koprivnica.

Radove koji su pri kraju u četvrtak su obišli gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković i nezavisni vijećnik Gradskog vijeća, Tuhovčanin, Marko Plišo.

Izgradnjom ceste neposredno utječemo na poboljšanje kvalitete življenja stanovnika ovih naselja te doprinosimo komunalnoj uređenosti čitave jedinice lokalne samouprave. Od najveće je važnosti uređenje prometnica u naseljima, na mjestima koje stanovnici najviše koriste, kako zbog poboljšanja životnog standarda lokalne zajednice, tako i prije svega, zbog povećanja sigurnosti u prometu – istaknula je gradonačelnica Ratković te podsjetila da je obećanje ove izvršne vlasti bilo da će se po završenim radovima na Aglomeraciji urediti prometnice i da je upravo ovo izvršavanje tog obećanja.

Tags

Povezani Članci

Close