Politika

HNS Bednje izabrao novu predsjednicu

Izabrana predsjednica HNS-a u Bednji

Predsjednik Županijske organizacije HNS-a Alen Leverić na svom Facebook profilu objavio pobjednicu izborne skupštine HNS-a podružnice Bednja. 

-Na Izbornoj skupštini HNS-a podružnice Bednja za predsjednicu izabrana je Marijana Čubaković. U petak gotovo četrdeset delegata izabralo je novo vodstvo podružnice. Veseli me što ću moći s kolegicama i kolegama u predsjedništvu nastaviti započete projekte HNS-a kao i pokrenuti nove koji će prije svega biti usmjereni na mlade ali i sve ostale kako bi ostali živjeti u Bednji. To se može jedino zajedničkim nastojanjem svih nas koji sudjelujemo u kreiranju politike razvoja našeg kraja. Očekujem od svih Vas da zajedničkim prijedlozima, idejama i projektima nastavimo samo naprijed za našu Bednju- izjavila je Marijana Čubaković predsjednica HNS-a Podružnice Bednja.

-Prije svega želim čestitati predsjednici i svima izabranima te naglasiti da ste Vi danas u Bednji izabrali mlade i sposobne ljude koji će svojim novim vizijama i idejama bez pretjeranih ideologija raditi za svoju sredini ne zanemarujući savjete iskusnih kolega. Kao predsjednik HNS-a Varaždinske županije na Izvještajno izbornoj skupštini predložit ću u predsjedništvo mlade ljude koji će uložiti jako puno rada, obilje razumijevanja i tolerancije i nimalo ideologije, a sve u cilju razvoja Varaždinske županije – istaknuo je Leverić


Tags

Povezani Članci

Close