Politika

HNS O ČEHOKOVOJ VLASTI: “Ono što je stvarno u cijelosti odrađeno za ove vlasti je povećanje cijena odvoza otpada i komunalne naknade!”

Varaždinski HNS danas je reagirao na objave gradonačelnika Čehoka

Na Facebook stranici Volimo Varaždin, danas je objavljeno reagiranje varaždinskeog HNS-a na objave gradonačelnika Varaždina Ivana Čehoka, kao i njegove nedavne izjave u medijima.

Njihovu reakciju prenosimo u cijelosti.

Ono što je stvarno u cijelosti odrađeno za ove vlasti je povećanje cijena odvoza otpada i povećanje komunalne naknade

Gledajući malo objave našeg Gradonačelnika, pa i njegov intervju u jednom lokalnom mediju, kako se puno toga počelo otvarati i graditi / obnavljati otkako je on na vlasti, moramo reagirati.

Pa da krenemo – kupljena je kuća Ritz. To je isto predlagao i Habuš, doduše za potrebe muzeja, koji bi se lakše „snašao“ u novim prostorijama, čak bi ih možda i odmah stavio u upotrebu, ovako prošlo je godinu dana, a radova od nikud. Samo u ono vrijeme je jedna stranka koja je sad na vlasti bila jako protiv toga, izgleda su shvatili da je to stvarno dobar projekt. Shvaćamo, treba vremena za projekte, upitna je i statika, ali samo moramo primijetiti da su se priče malo utišale.

Drugo – energetska obnova vrtića. Za vrtić u Trakošćanskoj još je bivša Habuševa vlast dobila novac, no zbog toga što nije prošao proračun, nisu pokrenuti ni radovi. A i za ostale vrtiće napravljeni su projekti. Natječaji za energetsku obnovu su išli preko ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, na čelu s HNS-ovim ministrom Štromarom. I da, direktor Fonda HNS-ovac Ponoš je pomogao, kako je to lijepo Gradonačelnik u svom intervjuu rekao.

Treće – dobiven je novac iz mjere 7.4.1. za vrtić u Donjem Kućanu. Projekt i prijava su pripremljeni za vrijeme gradonačelnika Habuša, a sad je dobiven i novac.

Četvrto – obnovljen je jedan nadvožnjak, uskoro se kreće u obnovu drugog nadvožnjaka. Sufinanciraju ih Hrvatske ceste, a tu je opet HNS-ovac Leverić.

Ono što je stvarno u cijelosti odrađeno za ove vlasti je povećanje cijena odvoza otpada i povećanje komunalne naknade.

Program HNS-a je i dalje na webu, pa ako nekome fale projekti, slobodno i ostale projekte iskopira, samo neka pita, rado ćemo objasniti kako se treba raditi, da ne pođe krivo.

Tags

Povezani Članci

Close