Lokalno

HUMANITARNA AKCIJA U organizaciji Rotaract-a Varaždin

Svaka osoba koja je bila dovoljno odvažna da uzme mikrofon u ruke bila je nagrađena alkoholnim pićem doniranim od strane domaćina

Rotaract Varaždin i ove je godine u najradosnije vrijeme u godini, ono blagdansko, organizirao karaoke s humanitarnim predznakom. Naime, dana 29. prosinca 2018. s početkom u 20:00h u Medinoj škrinji započeo je najbolji karaoke show, koji je osim zabavnog elementa, imao i onaj humanitarni.

Karaoke show bio je organiziran na principu nominacija, a očekivanja organizatora o velikom odazivu pjevača, bili oni sjajni ili manje sjajni, definitivno su se ostvarila. Ako je netko želio nekog nominirati, u humanitarne svrhe morao je donirati iznos od 10 kuna, a ako je ta osoba koju ste nominirali odbila prihvatiti nominaciju, „morala“ je u humanitarne svrhe donirati iznos od 20 kuna. Također, u suradnji s našim sponzorima, podijelili smo i nagrade za najbolje pjevače, a nagradu za simpatičnost osvojile su cure koje su svojim pjevačkim sposobnostima svima izmamile osmijeh na lice.

Osim njih, svaka osoba koja je bila dovoljno odvažna da uzme mikrofon u ruke bila je nagrađena alkoholnim pićem doniranim od strane domaćina – Medine Škrinje koja je također svojim promotivnim cijenama pića pomogla u uspješnoj realizaciji naše akcije. Ovim putem zahvaljujemo svima koji su se uključili u našu akciju, prvenstveno onima koji su nas oduševili svojim pjevačkim sposobnostima, potom tvrtkama ALPHA-M računala, Flor d.o.o i Oprema d.d., te konačno veliko hvala varaždinskim ROTARY klubovima koji su uvijek, pa tako i sada, podržali našu akciju- Rotary Club Varaždin, Rotary Club Varaždin 1181 i Rotary Club Varaždin Jug.

Konačno, ono najvažnije, sav novac prikupljen od kotizacija, donacija varaždinskih ROTARY klubova, i gore nabrojanih sponzora otišao je u ruke onima kojima je to najpotrebnije. Prikupljenim smo sredstvima uspjeli donirati stolno računalo, laptop i televizor dvjema udrugama; udruzi „Zipka“ koja udomljuje djecu i mlade Varaždinske županije, a djeluje od 2007. godine s ciljem promicanja, razvitka i unapređenja udomiteljstva te udruzi pod nazivom „Kuda mogućnosti“ koja se bavi zbrinjavanjem mladih koji izlaze iz sustava socijalne skrbi uz program mentorstva s ciljem osamostaljenja.

Predmetne smo donacije udrugama uručili krajem siječnja te smo im tako uljepšali najtmurniji mjesec u godini, a njihovi su osmijesi najveća zahvala organizatorima, sponzorima i svim sudionicima
najboljeg karaoke showa u Varaždinu.

 

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close