LokalnoNajaveSport

Iz Cestice pozivaju sve da se pridruže utrkama u spomen na Matiju Mileca

Cestica će treću godinu zaredom u travnju ugostiti sportaše i trkače rekreativce koji će trčati u spomen na Matiju Mileca

Cestica će treću godinu zaredom u travnju ugostiti sportaše i trkače rekreativce koji će trčati u spomen na Matiju Mileca.

III. Memorijalna utrka Matija Milec održat će se u nedjelju, 5. travnja, a trčat će se dionice dužine 2,5 kilometra, 5 km, 10.55 km i 21.1 kilometar.

– Najkraća utrka, 2.5 km, memorijalna je u doslovnom smislu te riječi, sudionici mogu i šetati ako žele, bitno je sudjelovati. Ipak, prva tri trkača i trkačice koje stignu na cilj dobiti će nagrade i njima će biti izmjereno vrijeme dok ostali mogu neopterećeno, bez mjerenja vremena doći do cilja – poručuju organizatori.

Ostale utrke su natjecateljskog karaktera te će se svima izmjeriti vrijeme, prvo troje će dobiti medalje i simbolične nagrade.

Svi će natjecatelji kao zahvalu za sudjelovanje od organizatora na dar dobiti majicu i okrijepu.

Sudjelovanje se prijavljuje do 22. ožujka na kiosku Milec u Cestici ili na Stotinka hr. portalu. Startni se brojevi preuzimaju na dan utrke s početkom u 9 sati, a utrka počinje u 14 sati.

Iz Cestice pozivaju sve da se pridruže utrkama u spomen na Matiju Mileca.

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close