IzdvojenoLokalnoSportVijesti

Iz GNK Dinama najavili pobjedu, ali Đurasek poručio kako Varaždin ima recept za neki bod

Trener Dinama Igor Jovičević kaže kako je NK Varaždin opasna ekipa koja zaslužuje bolje mjesto na tablici

Uoči sutrašnje utakmice između GNK Dinama i NK Varaždina, trener Dinama Igor Jovičević najavio je utakmicu kazavši kako je uzbuđen, ali osjeća i odgovornost.

Video je objavljen na službenom YouTube kanalu GNK Dinama i na njihovom Facebook profilu.

– U prvoj utakmici ćemo dati naslutiti da idemo fokusirano, ozbiljno, angažirano na pobjedu, a sigurno nam neće biti lako jer se radi o ekipi koja se bori za ostanak i koja čak zaslužuje bolje mjesto na tablici. Imaju dobru tranziciju i vrlo opasne igrače, poput Drožđeka ili Petkovića iskusnog Benka i Obregona, koji su fizički moćni, Đuraseka, koji ima jako dobru kontrolu lopte i dinamiku u sredini terena. Tako da se radi se o protivniku kojeg moramo ozbiljno shvatiti, ali ne smijemo bježati od uloge favorita. Idemo na pobjedu i tri boda. U takvim utakmicama ne-velikim se mora pobjeđivati da bi se ostvarili ciljevi – rekao je Jovičević.

“Imamo recept za Dinamo”

Neven Đurasek, igrač Varaždina na posudbi iz GNK Dinamo kaže pak kako će ekipa NK Varaždina dati sve od sebe da uzme neki bod.

– Ovo je najjača ekipa Dinama u posljednjih 20 godina i da bi se nešto osvojilo protiv njih moraš sve ostaviti na terenu, ali pokazali smo da možemo. U Varaždinu smo ih pobijedili, dok smo ih u Zagrebu držali na 0:0 sve do 77. minute. Mislim da imamo recept za Dinamo, spremni smo, što ćemo pokazati na terenu i dat ćemo sve od sebe da uzmemo neki bod – naglasio je Đurasek.

Sutrašnji susret igrat će se na Gradskom stadionu u Varaždinu u 21:05h, uz prijenos na Arenasport televiziji.

Tags

Povezani Članci

Close