Crna kronikaIzdvojenoLokalnoVijesti

IZGUBIO ŽIVOTNU BORBU Preminuo mladić (28) kojem su prije 20 dana u Vulariji pucali u glavu

Ozljede glave s oštećenjem mozga bile su preteške

Mladić (28) kojeg je 2. svibnja u Vulariji u glavu nekoliko puta upucao 61-godišnjak, preminuo je u subotu u prijepodnevnim satima u Županijskoj bolnici u Čakovcu, potvrdili su u policiji za 24sata.

Podsjetimo, obračun se dogodio 2. svibnja u Dravskoj ulici na prilaznom putu prema vikend naselju uz rijeku Dravu, kada je, kako se sumnja 61-godišnjak nakon kraće prepirke sa 28-godišnjakom, u cilju da ga usmrti ispalio najmanje četiri hica iz svojeg malokalibarskog pištolja u njega te mu nanio ozljede opasne po život.

Kako su tada izvijestili Državnog odvjetništva nanio mu je ustrijelne rane glave s oštećenjem mozga i krvarenjem u moždanu ovojnicu, odnosno ozljede opasne po život, kojima je 20 dana nakon borbe za život, nažalost podlegao.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu usvojila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila 61-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od nedopuštenog utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Iako je tada 61-godišnjak osumnjičen za pokušaj ubojstva, nažalost, to će se kazneno djelo morati prekvalificirati u ubojstvo.

 

Tags

Povezani Članci

Close