NajaveSvijetZabava

JETHRO TULL knjiga „The Ballad Of Jethro Tull“ imat će i nove glazbene materijale

Knjigu je napisao Mark Blake, a nadgledao je Ian Anderson, koji je surađivao i s bivšim članovima benda kako bi dovršio objavljivanje

Objavljeno je da će „The Ballad Of Jethro Tull“, prva službena knjiga o Jethro Tull-u, biti objavljena u listopadu u izdanju Rocket 88.

Knjigu je napisao Mark Blake, a nadgledao je Ian Anderson, koji je surađivao i s bivšim članovima benda kako bi dovršio objavljivanje.

Na njoj će se naći uspomene, osobne fotografije, suvenirnica, klasična i dosad neviđena fotografija uživo, snimke iza scene, izvorni isječci iz tiska i omot albuma.

Objavljena će biti dva izdanja: verzija Classic, te ograničeno izdanje Signature Edition, koje će biti dostupno u samo 500 primjeraka.

Oba izdanja će biti objavljena u studenom, a Signature Edition uključuje novim Jethro Tull 7-inčnim singl, s materijalom snimljenim posebno za projekt.

A-strana će sadržavati narativnu pjesmu koju je napisao i pročitao Anderson pod nazivom The Ballad Of Jethro Tull i pratit će je “jedinstvena i originalna mješavina klasične glazbe Jethro Tulla”.

B-strana sadrži Andersona koji čita pjesmu Waltera Scotta iz 1808. godine Marmion, uz glazbenu potporu koju je skladao i glumio John O’Hara na katedrali.

Signature Edition će biti predstavljen u kutiji koja sadrži dvije reprodukcije umjetnika Petea Klucika, posebno naručena za knjigu, koji je također izradio dizajn naslovnice. Svaki od njih također će biti potpisan od strane Andersona.

Classic Edition će u međuvremenu imati kôd za preuzimanje za oba nova snimka.

Obožavatelji koji unaprijed naručuju putem službene web-stranice moći će objaviti svoje ime u završenoj knjizi.

Govoreći ranije o The Ballad of Jethro Tull, Anderson je rekao: “Na umu imam pronaći učinkovit način da ispričam priču o Jethro Tull i kako mi slavimo – u blagoj nevjerici – 50-tu godišnjicu.

“Sada se čini kao dobar trenutak za pisanje sjećanja na mnoge glazbenike koji su odigrali važnu ulogu u Jethro Tull. Neki momci nažalost više nisu s nama, a drugima će biti teško doći, ali ovaj projekt će nastojati pružiti konačnu priču o Jethro Tull.“

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close