HrvatskaVijesti

Još četiri novozaražene odobe u Vukovarsko-srijemskoj i dvije u Karlovačkoj županiji

Koronavirus u Hrvatskoj!

U Karlovačkoj županiji dva nova slučaja zaraze koronavirusom potvrđena su mlađim muškarcima iz Karlovca, koji su od prije u samoizolaciji i kontakti oboljelog studenta, priopćio je u utorak Županijski stožer Civilne zaštite.

U Karlovačkoj županiji trenutačno je sedam oboljelih, sve su mlađi muškarci – dvojica iz Ogulina, četvorica iz Karlovca i jedan iz Slunja, s tim da Slunjanin, kako je izvijestio Stožer, živi u Zagrebu, gdje je i testiran i u samoizolaciji, no prema mjestu prebivališta u evidenciji je Karlovačke županije.

Zavod za javno zdravstvo Karlovačke županije izvijestio je Stožer da su obradili sve kontakte svih oboljelih osoba te su jučer testirane 32 osobe, od kojih 26 u Karlovcu i šest u Ogulinu.

 U Vukovarsko-srijemskoj županiji u posljednja 24 sata četiri su osobe pozitivne na koronavirus, izvijestili su u utorak iz Županijskog stožera Civilne zaštite.

Četvero novozaraženih je iz Bapske, na iločkom području, gdje je već registrirana jedna oboljela osoba. Od početka epidemije u županiji je oboljelo 50 osoba, od kojih je 41 izliječena, a u bolnici je trenutačno jedna osoba.
U protekla 24 sata testirana je 21 osoba, a na području županije dosad su ukupno testirane 2493 osobe. U samoizolaciji je 245 osoba, a 167 njih su kontakti s pozitivnim osobama.

Tags

Povezani Članci

Close