Crna kronikaIzdvojenoVijesti

Još uvijek nije poznat razlog zbog kojeg je vozač sišao van kolnika i udario u kuću: Poginuo priklješten u kamionu!

6. prosinca oko 14 sati i 45 minuta u Murskom Središću

U petak, 6. prosinca oko 14 sati i 45 minuta u Murskom Središću, Ulici Josipa Broza Tita, 57-godišnji vozač teretnog automobila čakovečkih registarskih oznaka sa pridodanom poluprikolicom sa šireg područja općine Gornji Mihaljevec, upravljajući iz smjera sjevera u smjeru juga, je iz nepoznatog razloga sišao vozilom van kolnika na uzdignuti nogostup. Potom je vozilom udario u betonski stup električne mreže s kućištem kamere za nadzor brzine, dvorišne ograde te nakon toga u obiteljsku kuću. Ukućani nisu ozlijeđeni. Odbačeni metalni dijelovi udarili su i u parkirano osobno vozilo čakovečkih registarskih oznaka.

Vozač teretnog automobila ostao je prikliješten u vozilu te su ga izvadili pripadnici javne vatrogasne postrojbe, dok je hitna pomoć, nažalost, utvrdila smrt vozača.

Tijelo preminulog vozača je prevezeno u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje će se obaviti sudska obdukcija radi utvrđivanja uzroka smrti.

Na mjesto događaja su izašli i djelatnici javnih službi radi sanacije oštećenja na mrežama.

Zbog obavljanja očevida na državnoj cesti od 15,08 do 17,10 sati je bio obustavljen promet te se odvijao obilaznim ulicama.

Po utvrđivanju uzroka smrti će se kvalificirati događaj, priopćeno je iz PU međimurske.

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close