IzdvojenoLokalnoNajaveVijestiZabava

KAMO ZA VIKEND Donosimo pregled live svirki u Varaždinu i Međimurju u petak i subotu

Imajte na umu kako zbog epidemioloških mjera kafići i klubovi ne rade u punim kapacitetima pa iz gotovo svih poručuju da osigurate svoje mjesto rezervacijom stola

Nakon duge stanke zbog pandemije koronavirusa polako se vraćamo u normalu, a to znači i da se neki vraćamo navici noćnih izlazaka 🙂

Vjerujemo da ste se zaželjeli provoda i live svirke i plesa i zato smo istražili koji kafići i klubovi Varaždinske i Međimurske županije nude takva događanja nadolazeći petak i subotu.

Imajte na umu kako zbog epidemioloških mjera kafići i klubovi ne rade u punim kapacitetima pa iz gotovo svih poručuju da osigurate svoje mjesto rezervacijom stola.

Ugostitelji vas mole i da se pridržavate svih epidemioloških mjera.

– Dobili smo priliku doživjeti ponovno druženje stoga trebamo i dalje biti odgovorni kako bismo se što prije vratili u normalu. Molimo vas da ne dijelite svoje čaše s drugima i da prilikom kihanja/kašljanja prekrivate usta laktom. Svjesni smo kako vam već lagano fale noćni izlasci, no molimo vas da održavate razmak koliko god možete. Nadamo se da će i ovo druženje biti uspješno te se zahvaljujemo na razumijevanju – poručuju iz caffe bara Paladin.

Petak 29. svibnja

TNT Caffe bar, Sračinec

Caffe bar Paladin, Čakovec

Club Amadeus, Sveti Juraj na Bregu

Bajzovi dvori, Dekanovec

Subota 30. svibnja

Caffe bar Paladin

Kraljevski bar Tomislav, Varaždin

Bistro i noćni bar Dijana, Trnovec Bartolovečki

Barfly caffe&club, Varaždin

Bard, Varaždin

Kero Benz, Gornji Kneginec

Tags

Povezani Članci

Close