Vijesti

Kaufland zaposlenicima želi ‘Božić – najbolji do sada’: Povećali božićnice na 1800 kuna, a dobit će i poklon-pakete

Osim toga, zaposlenicima Kauflanda u prosincu je isplaćena i neto nagrada

Bliži se najveselije i najljepše doba godine, no blagdansko vrijeme donosi i brojne dodatne troškove za kućni budžet. Kako bi ovaj Božić zaista bio, kako kampanja trgovačkog lanca Kaufland kaže, Božić – najbolji do sada, Kaufland se pobrinuo da zaposlenicima prosinac bude što bezbrižniji, pa je tako već drugu godinu zaredom povećana božićnica, i to s 1.500 na 1.800 kn, a svaki će zaposlenik Kauflanda dobiti i prigodni božićni poklon-paket.

Osim toga, zaposlenicima Kauflanda u prosincu je isplaćena i neto nagrada kao zahvala za njihov doprinos pozitivnim rezultatima tvrtke.

Naravno, Kaufland misli i na one najmlađe koje iznenađenja i darovi uvijek najviše razvesele pa je tako 6. prosinca Sv. Nikola posjetio Kaufland. Roditelji su mogli povesti svoju djecu da vide njihove urede i dobiju prigodni poklon Sv. Nikole. Roditeljima je također olakšana kupnja darova jer za djecu do 15 godina ostvaruju pravo na poklon u novcu u iznosu od 200 kn.

„Ponosni smo na naše zaposlenike te smo izuzetno sretni što ih možemo nagraditi za njihov trud i rad kroz cijelu godinu. Točka na i bit će naše božićne zabave koje organiziramo svake godine, a to je idealna prilika da se svi družimo u neformalnoj atmosferi i proslavimo naše uspjehe“, poručila je Dunja Firšt, direktorica Ljudskih resursa.
Kaufland svim zaposlenicima i kupcima želi ugodne i vesele blagdane!

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close