PolitikaVijesti

Kazališni amateri nasmijali punu dvoranu na 2. susretu u Gojancu: Prisustvovao i predsjednik Županijske skupštine Alen Runac

U subotu je u vatrogasnom domu u Gojancu

U subotu je u vatrogasnom domu u Gojancu održan drugi susret kazališnih amatera u organizaciji Zajednice žena „Katarina Zrinski“ Gojanec i dramsko amaterske skupine „Profesionalci“.

Nastupili su Udruga žena Općine Vidovec, KUD „Danica“ iz Bedenice, „Komedijaši“ iz Stažnjevca, KUD „Lepoglavski pušlek“ iz Lepoglave, mali glumci Područne škole Nedeljanec i „Profesionalci“.

Među gostima u ispunjenoj dvorani bio je i predsjednik Županijske skupštine Alen Runac koji je čestitao Zajednici žena „Katarina Zrinski“ u Gojancu s predsjednicom Melitom Pomper na odličnoj organizaciji susreta i poticanju amaterske kazališne scene.

Nakon prošlogodišnjeg prvog susreta kazališnih amatera u Gojancu, i ovaj drugi pokazao je važnost kazališnog amaterizma danas, a odaziv publike veliki interes koji vlada za ovakvim oblikom umjetničkog stvaralaštva. I ovoga puta kazališni su amateri razveselili i nasmijali punu dvoranu vatrogasnog doma u Gojancu.

Tags

Povezani Članci

Close