NajaveVaraždinska županijaVijestiZabava

Kerekesh Teatar vrijedi tri tisuće kuna!? Procjenu Varaždinske županije dijele u četvrtak na Korzu, dođite po svoju masku!

U iznosu od 3000 kn mi Vam darujemo zaštitne maske s logom Kerekesh Teatra.

Kerekesh Teatar poziva sve zainteresirane na dijeljenje zaštitnih maski s njihovim logom na Korzo u Varaždinu četvrtak 2. srpnja.

Objavu sa Facebook događaja prenosimo u cijelosti:

VARAŽDINSKA ŽUPANIJA na čelu sa županom Radimirom Čačićem MISLI DA MI VRIJEDIMO UPRAVO TOLIKO!!!

DOĐITE NA KORZO 2.7. u 11:00 sati, potražite dva indijanca i JANA KEREKEŠA kao doktora s hvataljkom i dezinficijensom i PREUZMITE SVOJU MASKU 🙂 U iznosu od 3000 kn mi Vam darujemo zaštitne maske s logom Kerekesh Teatra.
VIDIMO SE MAKAR I SEKIRE PADALE Z NEBA.

VARAŽDINSKA ŽUPANIJA je najveći i najposjećeniji kazališni festival u Hrvatskoj “TJEDNA SMIJEHA”, ujedno i najposjećeniju kulturnu manifestaciju u Varaždinskoj županiji koja obuhvaća najviše gradova i općina – ODLUČILA “NAGRADITI” SA 3.000,00 kn !!!!

Kerekesh Teatar je najproduktivnija neprofitna organizacija u Varaždinskoj županiji i najaktivniji kulturni promoter Varaždinske županije i Grada Varaždina.
SVAKE GODINE Kerekesh Teatar promovira Varaždinsku županiju na više od 8 000 plakata i 20 000 letaka diljem Hrvatske, na web stranici, video skečevima i vizualima na društvenim mrežama te ističe kao partnera na svim konferencijama za medije i pruža više od 60 predstava diljem županije za više od 20 000 ljudi.
BILO JE DOSTA!!!

Dok razne udruge dobivaju po 6, 10, pa i 30 tisuća kuna, Kerekesh Teatar je za “Tjedan smijeha” dobio 3.000,00 kn dakle niti 0,5% troškova festivala.

Druge županije, za slične kazališne festivale izdvajaju od 10 000 pa čak i do 80 000 kn.
3.000,00 kuna ZA NAJVEĆI KAZALIŠNI FESTIVAL SU SRAMOTA!!

Sramota za kulturu u Varaždiskoj županiji i kulturu u Hrvatskoj.

Ta sramotna sredstva opravdati ćemo vrlo lako i predočiti račune, NO OVO JE BIO POSLJEDNJI PUT DA SE Kerekesh Teatar JAVIO NA NAVEDENI NATJEČAJ Varaždinske županije.
Nismo svi isti, ne radimo svi jednako puno i jednako naporno i ne vrijedimo svi isto, koliko god to grubo zvučalo.

Čestitamo od srca svima koju su dobili sredstva Varaždinske županije i želimo Vam sve najbolje u realizaciji programa.
Rezultate javnog poziva pogledajte OVDJE: http://www.varazdinska-zupanija.hr/repository/public/2020/2-javni-pozivi/lipanj/udruge-final-2020.pdf “

stoji upisu događanja na Facebooku na koje poziva Kerekesh Teatar.

Tags

Povezani Članci

Close