HrvatskaInfoSport

KNJIGOLJUBAC Upoznajte svoje nogometne heroje Modrića, Messija, Ibrahimovića i Hazarda

Kakav su put prošli od prvog igrališta do velikih svjetskih stadiona otkrivaju njihove zanimljive biografije

Biblioteka Knjigoljubac predstavlja kolekciju biografija najboljih igrača svijeta.

Najbolji nogometaši današnjice poznati su u cijelom svijetu. Milijuni navijača ih slave, djeca se dive njihovom umijeću. Uspjeh i slava koju uživaju rezultat su velikog talenta, ali još većeg rada i odricanja.

Kakav su put prošli od prvog igrališta do velikih svjetskih stadiona otkrivaju njihove zanimljive biografije.

Biblioteka Knjigoljubac pripremila je 8 biografija najboljih nogometaša na svijetu. U prvom ciklusu izlaze biografije Luke Modrića, Lionela Messija, Zlatana Ibrahimovića i Edena Hazarda.

Knjige su načinom pisanja prilagođene mladim čitateljima, ali su namijenjene svim ljubiteljima nogometa.

Kako je u izbjeglištvu trenirao Luka? Kako je Messi već kao dječak stigao do Barcelone? Zašto su roditelji druge djece Zlatana otjerali iz kluba? Postoji li nogometnija obitelj od one Hazard?

Naučite sve o životnom i nogometnom odrastanju najvećih heroja današnjice!

Seriju knjiga Moj nogometni heroj osmislili su i napisali veliki zaljubljenici u nogomet –  braća Matt i Tom Oldfeld. Knjige su brzinom udarca Ronalda postale nezaobilazno štivo za djecu širom svijeta, prevedene su na 14 jezika, a samo u Engleskoj je do sada prodano preko pola milijuna primjeraka.

Knjige su pisane s namjerom da djecu od 7-14 godina potiču na čitanje, posebno sve poklonike najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Na primjerima odrastanja najboljih nogometaša djeca uče o važnosti timskog rada i posvećenosti zadanom cilju, ali i usponima i padovima koje svatko tijekom života i karijere mora proći.

Detaljnije informacije o knjigama potražite na stranici www.mojnogometniheroj.com.

Prve četiri knjige iz kolekcije (Luka Modrić, Lionel Messi, Zlatan Ibrahimović i Eden Hazard) dostupne su od 15. svibnja u svim boljim knjižarama i putem webshopa.

Odmah najavljujemo da će im nakon ljeta društvo na policama praviti Christiano Ronaldo, Mohamed Salah, Neymar i Kylian Mbappé.

Tags

Povezani Članci

Close