NajaveZabava

KOJOTI Promocija novog albuma najesen u Tvornici kulture u Zagrebu

Njihov nastup bit će dio višemjesečnog programa kojim se obilježava 20 godina koncertne dvorane u Šubićevoj

Zagreb – Legendarna grupa Kojoti održat će koncertnu promociju novog albuma “Sve je pod kontrolom?” u petak 25. listopada 2019. u Tvornici kulture.

Njihov nastup bit će dio višemjesečnog programa kojim se obilježava 20 godina koncertne dvorane u Šubićevoj.

Za mnoge jedan od najboljih rock ‘n’ roll bendova ovih prosto rado dolazi u Tvornicu na svoju prvu pravu promociju hvaljenog novog albuma, a uz nove stvari Kojotiće svirati i dobro poznate pjesme iz svog opusa, poput “Sto milja daleko od nje”, “Razuzdan i lud”, “Izgubljen u svemiru” te “Hodala je pola metra iznad zemlje”, krozkoji će nas provesti u dva sata svirke.

Ostavljajući publiku bez daha i pokazujući da je kemija među njima i dalje živa nakon velikog povratka na scenu, Kojoti su ovog ožujka isporučili novo studijsko izdanje “Sve je pod kontrolom?” koje je odmah po objavi kod svih kritičara ocijenjeno kao jedno od najboljih izdanja godine.

Svojim modernism aranžmanima, žestokom svirkom i odličnim tekstovima doživio je najveće hvalospjeve svih glazbenih kritičara kojiganazivaju uvjerljivim, sirovim i iskrenim. Dodaju da je album najbolji uradak koji suKojoti do sada napravili i već ga obilježavaju kao konkurenta za rock album godine.

Nastupi Kojota uživo zaista su impresivni i posebna su atrakcija kojom bend svaki put iznova oduševi publiku, od klupskih svirki do nastupa na velikim dvoranskim i open-air festivalima.

Sa svim timpozitivnim kritikama novi album postaje jedan od glavnihfavorita za dobivanjenagrade Porin za Rock album 2019.

Utemeljeni 1992. Kojoti su odsvirali stotine koncerata prezentirajući čistu energiju, hedonizam i sirovi rock’n’roll.  Nakon prva dvaalbuma, “Kojoti” iz 1995. i “Halucinacija” godine, treći je bio “Sex Disko Kung Fu” iz 1998., da bi se dvijegodine nakon toga grupa raspala.

Legendarni bend ponovo se okupio nakon čak 17 godina duge hibernacije. Izuzetno uspješan povratak, pokrenut na najvećem hrvatskom zimskom rock festival Brijačnica 2017., osigurao im je nisku nastupa po cijeloj regiji, od kojih su mnogi bili rasprodani, a kritika da je nazvala jednim od najboljih povrataka na scenu.

Nakon togaizlazi i CD box set “Dragocjeno, raskošno, blistavo” s remastiranim dosadašnjim izdanjima, a u veljači 2018. objavljeno je LP vinilno kompilacijsko izdanje “Najboljih 11”, dok je aktualni album vani od ožujka.

Kultna imena rocka nakon genijalnog povratka na secnu okupljaju stare I stvaraju nove fanove, a Alen Marin, Davor Viduka, Bobo Grujičić i Vanja Marin pripremaju prvu pravu promociju novog albuma u Zagrebu u petak, 25. listopada u Tvornici kulture, što je savršen poziv za doživjeti legendarnu rock priču ovih prostora.

Ulaznice

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 70 kn u pretprodaji, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 90 kn.

Službena prodajna mjesta:

  • Tvornicakulture, LjudevitaPosavskog 1
  • Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb
  • Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7, Zagreb
  • Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
  • entrio.hr
Kojoti

 

 

 

Tags

Povezani Članci

Close