HrvatskaNajaveZabava

KONCERT Marissa Nadler promovira novi album u Začaranoj Močvari – prije nje nastupa Sir Croissant

U sklopu koncerta u zajedničkoj organizaciji Začarane Močvare i Hangtime Agencyja predstavit će svoj osmi studijski album “For My Crimes”

Multitalentirana Marissa Nadler se nakon gotovo tri godine vraća u Hrvatsku!

U sklopu koncerta u zajedničkoj organizaciji Začarane Močvare i Hangtime Agencyja predstavit će svoj osmi studijski album “For My Crimes”.

Prije Marisse nastupit će mladi kantautor Sir Croissant.

Koncert će se održati u Močvari u subotu, 21. rujna, a ulaznice se po pretprodajnoj cijeni od 75 kuna mogu kupiti u Dirty Old Shopu i preko sustava Entrio.

Na dan koncerta će koštati 90 kuna.

Marissa svojim prepoznatljivim vokalom i glazbom koja je mješavina raznih žanrova poput folka, indie rocka, dream popa i americane ne ostavlja nikoga ravnodušnim već gotovo 20 godina svoje karijere.

Sve to je posebno došlo do izražaja na posljednjem izdanju “For My Crimes” koje je istovremeno i dinamično i intimno, uz Marissin očaravajući glas – lišen gotovo svih reverba – koji je u središtu svih tih pjesama, a za koji su u Pitchforku napisali da bi vas „odveo ravno u Had“.

Emocionalni raspon njezinih izvedbi može se na albumu čuti više nego ikada prije, a ona kao pjevačica nikada nije zvučala samouvjerenije.

Iza umjetničkog imena Sir Croissant stoji banjalučki kantautor Igor Božanić.

Unatoč svojoj mladosti, nastupio diljem regije, pa tako i već nekoliko puta u Hrvatskoj – od Indirekt festivala pa festivala kantautora u Močvari kojoj se opet vraća u ulozi podrške Marissi Nadler.

Iza sebe ima dva i od publike i od kritike sjajno prihvaćena EP-a.

 

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close