HrvatskaNajaveZabava

KONCERT Opća opasnost u zagrebačkom Boogaloo klubu – ulaznice u prodaji

Bend je poharao sve top liste, miljenici su glazbenih urednika i publike te jedan od koncertno najaktivnijih bendova u Hrvatskoj

Jedan od najboljih domaćih rock bendova, Opća Opasnost, najavljuje veliki koncert u zagrebačkom klubu Boogaloo za petak, 19. listopada od 21 sat.

Bend je poharao sve top liste, miljenici su glazbenih urednika i publike te jedan od koncertno najaktivnijih bendova u Hrvatskoj!

Tekuća, 2018. godina za njih je počela više nego uspješno – osvojili su nominaciju za nagradu Zlatni studio Jutarnjeg lista za bend godine, a izborom slušatelja Narodnog radija s pjesmom “Kriva si” ušli su među 10 najboljih pjesama 2017. godine.

Nakon dodijeljene zlatne ploče za album “Rocker… to sam ja”, brojnih koncerata diljem Hrvatske te osvajanja radijskog etera, Opća Opasnost svojim djelovanjem čuva pravi rock zvuk na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Pjesma “Pobjeg’o sam” nominirana je za Hit godine nagrade Porin 2011. dok je pjesma “Tvoje ime čuvam” tu nagradu i osvojila 2012. godine.

Na koncertnom spektaklu na Šalati, 17. rujna 2016. održali su najveći samostalni open-air koncert koji je oduševio sve posjetitelje!

Postižu ogroman uspjeh pobjedom nad konkurencijom u nominaciji za nastup na najvećem rock spektaklu 2011. godine u Hrvatskoj, te nastupaju ispred slavnog Bon Jovija na zagrebačkom stadionu Maksimir.

Ulaznice po pretprodajnom cijeni od 80 hrk su dostupne na sljedećim lokacijama: Eventim, Entrio, Dirty Old Shop, Rockmark, klub Boogaloo.

Povezani Članci

Close