Noćni životVijestiZabava

Koprivnički RockLive Festival odgođen za 2021. godinu

Svi do sada objavljeni izvođači, a to su TBF, Mortal Kombat, Kandžija, Porto Morto, Kraj Programa i M.O.R.T., nastupit će i na novoj verziji festivala

Koprivnički RockLive Festival odgođen je za 2021. godinu, izvijestili su organizatori.

– Uslijed pandemije Covid-19 virusa, kao i većina festivala našli smo se u nezavidnoj poziciji pripremanja festivala u uvjetima koji to ne omogućuju na najbolji način. Iako u posljednjim danima u Hrvatskoj bilježimo puno bolje stanje, mjere koje su još uvijek na snazi ne čini se kao prihvatljive za održavanje ovakvog festivala.

Kako bi bili u potpunosti pošteni prema posjetiteljima, ali sponzorima i drugim partnerima, smatramo kako je došlo vrijeme da donesemo ovakvu odluku i da daljnje čekanje razvoja situacije više nema smisla.

Festival nije zaslužio ovakve uvjete

Ove godine trebao se održati RockLive Festival #10, festival koji je nastao i sve ove godine funkcionirao na glazbenom entuzijazmu i volonterstvu, te smatramo kako obilježavanje ovog jubilarnog izdanja nije zaslužilo ovakve uvjete.

Zato, RockLive Festival #10 odgađamo za 2021. godinu i to od 22. do 24. srpnja, kada se nadamo da ćemo festival uspjeti održati onako kako smo navikli, uz puno druženja, veselja i odlične glazbe, a sve to na predivnom jezeru Šoderica pored Koprivnice.

Svi do sada objavljeni izvođači, a to su TBF, Mortal Kombat, Kandžija, Porto Morto, Kraj Programa i M.O.R.T., nastupit će i na novoj verziji festivala.

Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum. Ukoliko vam novi termin ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko https://www.entrio.hr/refund web forme najkasnije do 23.08.2020.

Možete podržati event industriju

Napominjemo, povrat za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu – poručili su.

Istaknuli su kako imate i mogućnost odustati od slanja zahtjeva za povrat novca od kupljenih ulaznica, čime direktno podržavate organizatore, izvođače i cijelu event industriju koja će u ovom izuzetno teškom periodu zabrane okupljanja pretrpjeti veliku štetu.

– Ukoliko ste u mogućnosti, takva gesta će značajno pomoći oporavku cijele scene koja će moći brže i lakše stati na noge i nastaviti producirati kulturni sadržaj – kažu organizatori RockLive festivala.

Za kraj su dodali kako je prodaja ulaznica za RockLive Festival #10 privremeno obustavljena, a naknadno će biti izdana obavijest o novom početku prodaje.

– Hvala na razumijevanju, čuvajte jedni druge i vidimo se u ljeto 2021. – poručuju.

Tags

Povezani Članci

Close