Crna kronikaVijesti

KRAĐE NA VARAŽDINSKOM PODRUČJU SVE SU ČEŠĆE: Nećete vjerovati što se sve dogodilo proteklih dana!

Priopćili iz PU varaždinske!

Krađe na području PU varaždinske postale su normalna pojava, ovo je obilježilo protekle dane:

Od 15. do 17. lipnja, nepoznati je počinitelj provalio u kiosk brze prehrane u Hallerovoj aleji u Varaždinu i otuđio novac. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. 

Dan nakon, tijekom noći 16./17. lipnja u Aleji Kralja Zvonimira u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u parkirano teretno vozilo u vlasništvu poduzeća sa sjedištem na istoj adresi te otuđio udarne bušilice, kutnu brusilicu, set aku bušilica, set limarskog alata i drugo. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna

U vremenu od 9. do 17. lipnja, u Čalincu, nepoznati je počinitelj ušao u kuću u vlasništvu 88-godišnjakinje te otuđio bankovnu karticu i razni zlatni i srebrni nakit. Visina materijalne štete iznosi preko tisuću kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Jučer, 17. lipnja, u trgovini u ulici A.K. Miošića u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 18-godišnjakinje, tako što je iskoristio kraću nepažnju oštećene i s prodajnog pulta otuđio navedeno. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovih kaznenih djela, priopćili su iz PU varaždinske.

Tags

Povezani Članci

Close