Crna kronika

KRAĐE PROTEKLOG VIKENDA Ukradena auto prikolica, mobitel, ruksak, novac, nakit, moped…

Kriminalitet u porastu...

Tijekom noći 7./8. lipnja, na parkiralištu u Lipovniku, nepoznati je počinitelj provalio u spremnik goriva teretnog vozila u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Punikvama te otuđio nekoliko stotina litara dizel goriva. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. 

U petak, 8. lipnja, na prostoru Parka mladih u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio ruksak u kojem su se nalazili odjevni predmeti i mobitel u vlasništvu 37-godišnjakinje, a kojim se koristio njezin malodobni sin. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U petak, 8. lipnja oko 18 sati, na igralištu u Trnovcu, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 34-godišnjakinje, kojim se koristio njezin malodobni sin. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. 

U petak, 8. lipnja tijekom večernjih sati, u ulici Antuna Gustava Matoša u Sračincu, nepoznati je počinitelj ušao u kuću u vlasništvu 42-godišnjaka i otuđio razni zlatni nakit i novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. 

Tijekom noći 9./10. lipnja u Harambašićevoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio auto prikolicu i agregat za struju, u vlasništvu 74-godišnjaka. Visina materijalne štete prema izjavi oštećenog, iznosi nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Jučer, 10. lipnja od 10 do 11.30 sati, u Trenkovoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj ušao u kuću u vlasništvu 80-godišnjakinje te otuđio novac i zlatni nakit. Prema izjavi oštećene žene, materijalna šteta iznosi više tisuća kuna. 

Od 8. do 10. lipnja, u ulici Miroslava Krleže u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio moped u vlasništvu 25-godišnjaka. Visina materijalne štete iznosi nekoliko tisuća kuna.

Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovih kaznenih djela.

Povezani Članci

Close