BlogIzdvojeno

Laka zarada na fejsu? To ne postoji i nikada neće postojati

Zasučite rukave, pljunite u šake, pogledajte se u ogledalo i recite sami sebi "jebeš ove prevarante po fejsari, ajmo nešto radit"...

Ooo jebote, šta je ovo? Fejs je preplavljen nekim stranicama koje kao nude laku lovu nabrzaka i brutalno bogaćenje preko noći, a da pimpekom nemoraš mrdnut. Samo stisneš gumbić i Slavek ti dolazi sa tamićem iskipat deset kubika novaca pred kuću.

U pravilu je na početnoj stranici slika neke djevojke koja izbezumljeno gleda u ekran i snebivajući se govori “U samo 6 minuta postala sam milijunašica”, a njen suprug u drugom planu nosi litru domaćeg soka od bazge i kroasan od čokolade da požderu u znak slavlja.

Laka zarada ne postoji

“Još jučer sam kopao po kontejneru i tražio prazne boce od skaj kole,a već danas vozim novi model spejšatla...a sve zahvaljujući ovoj stranici i njenim savjetima.” – kaže Mirko iz Koprivnice.

“Nisam ni slutila da ću jednim klikom miša postati toliko bezobrazno bogata…matere mi, ni na kraj pameti mi nije bilo da će mi već danas majstori betonirat ploču za moju novu vilu sa 8 špajza, 3 veceja i sobom za degustaciju svježe ubrane tunjevine koja raste u mom privatnom moru iza kuće” – kaže Svjetlana iz Ogulina.

“Prekjučer kupio mobitel, jučer instaliro vac ap i fejsaru, a već danas okreno kotač sreće na ovoj stranici i dobio džek pot..sutra idem u banku po pare, ostavljam ženu i selim se kod svojih.” – kaže Milutin iz Daruvara.

A ja…ja samo gledam i čudim se. Dođe mi da plačem, da vrištim i da udaram tintarom u štok od vratiju dječje sobe. Ljudi, ne nasjedajte na nasmijana lica i mogućnost lake zarade, jer to ne postoji. ALO, to ne postoji i nikad neće postojat!

Zasučite rukave, pljunite u šake, pogledajte se u ogledalo i recite sami sebi “jebeš ove prevarante po fejsari, ajmo nešto radit”.

Vidjet ćete, bit će sve ok..osjećaj je nenadjebiv!!

 

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u blogu su autorovi i ne predstavljaju stavove portala sjeverni.info.

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close