Blog

Lazić: “Premijer najavio povećanje penzije za čak 60 kuna! Jedva čekam da se umirovim”

Za te pare nema kaj si neće naš Aleksandar kupit

Priča se po kuloarima i šapuće po kafanama da nam Plenky Anemikus sprema opasno povećanje penzija. Evo me, skakućem u kutu sobe, vrtim desnom sisom u smjeru kazaljke sata i lajem na mladi mjesec što se sramežljivo nalukava kroz daske poljskog zahoda na mom gnojištu..

Spominje se neka cifra povećanja od nevjerojatnih 60 (slovima: šezdesetkuna) Uuuu jebote! Jedva čekam da uletim u penziju i zgrabim svojih 60 kuna viška pa ih odnesem u kladaru da me opet zajebe Pariz sen žermen (PSG) za iljadu tristo…

U tim istim kuloarima i tim istim kafanama lansirana je priča da taj isti Plenky Anemikus sam sebi diže plaću za 4000 (slovima:četri iljade kuna). Evo me, presto sam skakutat i mahat sisom, a i mjesec mi je pobjego iza štaglja. Čvalju sam tužno objesio i baš nešto razmišljam: -ima li većeg čemera i žalosti…ima li jačeg ponosa i časti od toga da živiš u zemlji gdje većina stoke sitnog zuba radi za nekog Švabu ili Talijana za mjesečni iznos koji je manji od iznosa koji si je gospon Plenky odlučio zalijepit na svoju mizernu i jadnu premijersku plaćicu…

Ili seljačkim rječnikom običnog puka rečeno: -“uzo si momak povišicu…onako, nek se nađe”.. ..dobro je naša Kolindica rekla-bit ćemo ko Švicarska…i bogami nije lagala. Oko nas sve puno rupa u zakonima i pljesnivih političara. Sve me podsjeća na švicarski sir..em je pljesniv, em je pun rupa…a skuuuuup u pm...dobro je Kolindica rekla…dobro..

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u blogu su autorovi i ne predstavljaju stavove portala sjeverni.info.

Tags

Povezani Članci

Close