NajaveSvijetZabava

LIFE OF AGONY Stiže drugi dio kultnog debija “River Runs Red” – nakon 26 godina saznat ćemo što se dogodilo ‘problematičnom’ dečku

Album se na visceralni način kroz svoju katarzičnu poruku, s pogođenim pristupom, povezao s 'izgubljenom generacijom'

11. listopada 1993. objavljen je kultni debi album sastava Life of Agony – “River Runs Red”.

Nazvan od strane Rolling Stonea “jednim od najvećih metal zapisa svih vremena”, “River Runs Red” bio je emotivan konceptni album koji se usredotočio na problematičnu nesposobnost tinejdžera da se nosi s onim što se činilo kao najgori tjedan u njegovom životu.

Album se na visceralni način kroz svoju katarzičnu poruku, s pogođenim pristupom, povezao s ‘izgubljenom generacijom’, a bend je razvijao kultno praćenje u tom procesu.

Dvadeset i šest godina kasnije, Life of Agony nastavit će priču o „River Runs Red“ s novim albumom „The Sound Of Scars“, djelujući kao „drugo poglavlje“ revolucionarnog debija.

  1. listopada 2019. bend zaokružuje priču, nastavljajući upravo tamo gdje je njihov debi stao, otkrivajući kroz intenzivne audio scene upravo ono što se dogodilo problematičnom dečku.

Najavni singl je “Scars”, a za njega je snimljen i video-spot.

“Ovo je daleko najbolji album Life of Agony koji ste čuli godinama unatrag”, objašnjava gitarist Joey Z. “Zaista smo se vratili korijenima i ušli u način razmišljanja koji smo imali kad smo započeli s bendom.”

Life of Agony će „S.O.S. World Tour“ započeti u listopadu u Engleskoj, s potporom sastava Doyle i Evolution Empire supporting.

Album će 11. listopada objaviti Napalm Records, bit će dostupan u nekoliko formatima, a vi oni mogu se naručiti OVDJE

CD Jewel Case

Digital Album
1LP Gatefold Black
1LP Gatefold Gold
1LP Gatefold BloodRed
CD + Shirt Bundle
1LP + Shirt Bundle
Deluxe Box “Sound Of Scars” Tracklisting:
1. Prelude
2. Scars
3. Black Heart
4. Lay Down
5. Then
6. Empty Hole
7. My Way Out
8. Eliminate
9. Now
10. Once Below
11. Stone
12. Weight of the World
13. When
14. I Surrender

Tags

Povezani Članci

Close