Crna kronikaIzdvojenoVijesti

Ljubavnici nakon mjesec dana spavanja u iznajmljenom smještaju napravili nešto što će ih skupo koštati!

Protiv njih je podignuta optužnica i uskoro će im se suditi

Tridesetčetverogodišnji Dejan, otac šestero djece koji radi u Njemačkoj  za plaću oko 2200 eura mjesečno, i tridesetdevetogodišnja Suzana, rastavljena majka troje djece koja povremeno radi u Austriji za 600 eura na mjesec svake su večeri od 25. ožujka do 1. svibnja vodili ljubav u toj dvokrevetnoj sobi u širem središtu Varaždina, za što su platili 1200 kuna kapare.

A onda su na Praznik rada odlučili zbrisati ne plativši dogovorenu razliku od 4800 kuna.

Protiv njih je podignuta optužnica i uskoro će im se suditi.

Nakon što je proteklo šest dana, a za koje vrijeme smo se družili s gazdom Vladom, htjeli smo otići, ali Vlado nas je nagovorio da besplatno ostanemo još neko vrijeme. Čini mi se da se on zainteresirao za Suzanu i htio se s njom zbližiti”, branio se okrivljeni Dejan.

Kaže kako su nakon toga ostali još sedam-osam dana te su potom napustili sobu i o tome obavijestili Vladu.

No, par dana nakon što su napustili sobu, zvao ga je Vlado jer je htio da njih troje odu na ručak da se pokuša zbližiti sa Suzanom te mu tom prilikom nije spominjao nikakvo dugovanje za smještaj. Za dug, kaže Dejan, prvi je put saznao u policiji.

Iako je Suzana, kako je rekao njezin ljubavnik, jedan dan vlasnik došao kod nje i rekao joj da je im je našao sobu na mjesec dana. Po dolasku na smještaj upoznala se s vlasnikom kojem je predala vozačku dozvolu, a Dejan putovnicu.

“Tamo smo spavali mjesec dana. Sve detalje oko smještaja je dogovarao Dejan i nije mi poznato za koju točno cijenu se dogovorio i koliko je platio. Poslije smo otišli u Njemačku, a kako mi je Dejan naknadno donio vozačku, mislila sam da je sve plaćeno. Ali, onda me je policija zaustavila na granici po povratku iz Njemačke. Nazvala sam Dejana, a on mi je rekao da je sve dogovorio s vlasnikom sobe i da se ne brinem”,  rekla je Suzana na ispitivanju u Općinskom državnom odvjetništvu.

Nakon saslušanja svih svjedoka, općinski tužitelji protiv njih su ipak odlučili podići optužnicu na koju ljubavnici imaju pravo žalbe. Za Dejana, s obzirom da je i ranije osuđivan, traže 11 mjeseci bezuvjetnog zatvora, a za Suzanu šest mjeseci uvjetno, piše danica.hr.

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close