HrvatskaSportVijesti

LOVNO STRELJAŠTVO Međimurska županija prvak Hrvatske, drugi strijelci iz Virovitičko podravske, a treći iz Varaždinske županije

Zbrajali su se rezultati u tri discipline: lovački trap, parkur i gađanju mete srnjaka lovačkim oružjem s užljebljenim cijevima na 100 metara

Bzenica – Na Lovačkom strelištu Bzenica Lovačkog saveza Požeško slavonske županije dva je dana proteklog vikenda održavano dvodnevno, 24. državno prvenstvo Hrvatskog lovačkog saveza u lovnom streljaštvu.

cof

Zbrajali su se rezultati u tri discipline: lovački trap, parkur i gađanju mete srnjaka lovačkim oružjem s užljebljenim cijevima na 100 metara.

U ekipnoj konkurenciji sudjelovala je 21 ekipa, a  prvo mjesto osvojili su strijelci Lovačkog saveza Međimurske županije s 454 bodova, drugo mjesto s 450 bodova pripalo je prošlogodišnjim pobjednicima, Lovačkom savezu Virovitičko podravske županije, a treće mjesto osvojila je ekipa Lovačkog saveza Varaždinske županije.

cof

O prvom mjestu u pojedinačnoj konkurenciji, s obzirom na to da su tri natjecatelaj ostvarila isti rezultat, 96 pogodaka, odlučivao je rezultat lovačkog parkura.

Prvo mjesto osvojio je Marijan Karabalić iz Lovačkog saveza Vukovarsko-srijemske županije, drug je Damir Mehkek iz Lovačkog saveza Koprivničko križevačke županije, treće mjesto osvojio je Marko Gospić iz Lovačkog saveza Zadarske županije, četvrto mjesto s identičnom rezultatom od 95 pogodaka u sve tri discipline podijelili su Ivica Flegar iz Lovačkog saveza Varaždinske županije i Josip Šoštarić iz Lovačkog saveza Međimurske županije.

Suci na ovogodišnjem državnom prvenstvu bili su Zvonimir Grđan, Davor Biruš, Milan Majetić, Ivica Magić, Matej Levar, Mario Levar i Branko Butković.

Foto: Hrvatski Lovački Savez / pozeski.com

Povezani Članci

Close