BlogZabava

LUTRIJA ŽIVOTA Donosimo ekskluzivni intervju s ludbreškim dobitnikom 12 i pol milijuna kuna

Miška odjednom ima velik krug rodbine i obitelji

Vjerujem da ne postoji persona u ovoj našoj sjeverozapadnoj “grabi” koja nije čula da je neki naš sretni ludbreški maderfaker ugrabio 12 i pol milijuna kuna na lotu…

Nakon tjedan dana skrivanja, momak je odlučio izaći u javnost i dao je ekskluzivni intervju našoj novinarki (u daljnjem tekstu)..
?: Gospodine Miška, možete li nam ukratko opisati tijek događanja tog dana kad ste uplatili sretni komadić papira na kiosku?..
Miška: Am se razme pucka. To jutro sam ti se zbudil koli pol sedme, nesam mogel spati, jer me srat stisnulo i moral sam bežati f štalu na zahod. Fino sam se istovaril, vužgal Dajca i otišel f Ludbreg po kruh i smesu za pajceke.. Dok sam se vraćal dimu, sam stal na trafiki kaj zemem novine i odigram lutriju za zadnje peneze. Rekel sam-“ve ili nigdar”..
?: Jeste li imali neki predosjećaj?..
Miška: Bogme jesam pucka, imel sam predosjećaj da mi curi ulje z lajtungi na traktoru i da moram fletno dimu, jer bu mi zacvikal…i sam dragi bog kaj je lajtung precurel…sam dragi bog..
?: Pa kako to mislite?
Miška: Pa tak.. Ja inače igram brojeve po principu rođendani… Ali f toj gužvi i žurbi zbog lajtungi, sam se ne mogel zmisliti kojeg je datuma rođena moja Slavica, pak sam zaokruži bezveze. I pogodi sam, bogati…
?: Pa kad je rođena supruga Slavica?
Miška: E,jebiga ve… Na samu novu letu 52′.. Ve sam skoncentrerani i staloženi..
?: Gospodine Miška, jeste li uopće rekli već kome da ste sretni dobitnik 12 milijuna kuna?
Miška: Joooj pucka moja draga, nej me ništ pitat..Of moj vrag, Slavica, je mam drugo jutro pred štacunom zlajala i pofalila se… Nit sam ne znal kulko rodbine imam.. Pa to sam zviraju, kak gliste z gnoja.. Ve stric iz Virovitice, ve vujča iz Splita, ve tetec z Kumrovca i vujna z Lepoglave. Vnukeci i pravnukeci, zeteci i kumeki.. Tulka leta sam delal poljoprivredu i mučil se kak kristuš.. Mislite da me koji od njih pital kak sam… Aha, frišku figu.. A gledi ih ve, ima ih kaj dreka..Ali nedu kosali moje peneze..nema šanse!!!
?: Znači,novac mislite zadržati samo za sebe?
Miška: A neg kak??..A kaj bi trebal ,ve šakom i kapom deliti? Am se to fletno razide, nit ne skužite, a već nema..
?: Dobro,gospodine Miška, hvala vam na ovom ekskluzivnom razgovoru.. Još nam samo, molim vas, recite za kraj. Što ćete prvo kupiti novcem?
Miška: Prvo bum si napravil vražjega zahoda f hiži, kaj nebum moral iti f štalu srat!!..E,to bum prvo napravil! Živeli!

….Dragi moj nepoznati dobitniče… Želim ti da ostaneš pri zdravoj pameti i da uživaš do kraja života. Želim ti što manje lažne rodbine, a što više pravih, iskrenih prijatelja.. Jer, vjeruj mi, sada će se oko tebe skupljati glumci kojima bi i Klint Istvud pozavidio, jer miris love je jebena stvar.. Jebena..
Živio naš novi Ludbreški milijunaš!???

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u blogu su autorovi i ne predstavljaju stavove portala sjeverni.info.

Tags

Povezani Članci

Close