SportVijesti

MALI NOGOMET Gregur Invest pobjednik 11. memorijala Nenad Geček

U konkurenciji 15 ekipa

Gregur-Invest Ivanec pobjednik je 11. memorijalnog ljetnog turnira u malom nogometu „Nenad Geček-Neno“ koji je odigran u spomen na istaknutog  igrača i velikog ivanečkog zaljubljenika u mali nogomet.

Na turniru je sudjelovalo 15 ekipa koji je  odigran kup-sistemom, odnosno na ispadanje od prvih utakmica.

Gregur Invest je u finalnoj utakmici svladao ekipu BGW Elektronic iz Klenovnika s 4:1, dok je treće mjesto pripalo Punek Gradnji iz Starog Golubovca, prošlogodišnjem prvaku, koji je bio uspješniji od Portala iz Varaždina nakon izvođenja udaraca sa 7 metara.

Gregur Invest je primio veliki prijelazni pehar, pehar u trajno vlasništvo, BGW Elektronicu pripao je pehar u tarjno vlasništvo, jednako kao i Punek Gradnji.

Najbolji strijelac turnira je Darko Jagić s 4 postignuta pogotka, dok je najboljim golmanom proglašen Filip Šagij, obojica iz pobjedničke ekipe, koji su primili statue organizatora.

Nagrade najuspješnijim ekipama i pojedincima predao je Dražen Geček, brat pokojnog Nenada Gečeka.

Turnir je odigran na srednjoškolskom vanjskom igralištu uz odličnu organizaciju i mnogobrojne sponzore koji su pomogli samu organizaciju turnira te uz propisane mjere prema uputama  stožera Civilne zaštite.

Rezultati:

Četvrt finale:

Punek gradnja – Druškovec MI 2 5:0

Portal –UŠR Višnjica 1:0

Gregur Invest – HEW 3:1,

DŠR Žarovnica – BGW Elektronic 1:4

Polufinale:

Punek Gradnja – Gregurinvest 0:1 (Alen Kolačko 18. min)

Portal – BGW elektronic 0:1 (Vlado Martić 6. min)

Finale

Gregur Invest – BGW elektronic 4:1 (Darko Jagić 9. min, Denis Krsnik 12. min, Darko Jagić 17. min, Tomislav Jagić 17. min, Tomislav Jagić 19. min – Drago Ribić 20. min)

Marijan Friščić / Nikola Nišević

Organizator je za sve sudionike i posjetitelje turnira osigurao besplatni gulaš.

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close