LokalnoSportVijesti

MALI NOGOMET MB pobjednik 16. memorijalnog malonogometnog turnira u spomen na Tomu Petaka Trenera, Igora Huđa i Matiju Bahuna u Bedencu

Na izuzetno jakom turniru sudjelovalo je 15 momčadi, igralo se kup sistemom, odnosno na ispadanje, a nazočilo mu je više stotina gledatelja

U Bedencu je u organizaciji Udruge za kulturu i sport Bedenec održan 16. memorijalni malonogometni turnir u spomen na preminule sumještane Tomu Petaka Trenera, Igora Huđa i Matiju Bahuna.

Pobjednik turnira je momčad MB, koja je u finalu pobijedila Centar Škudar s 1:0, dok je treće mjesto pripalo Novakima, koji su u ‘malom finalu’ bili bolji od Sinova Bedenca s 5:1.

MB

Prije finalne utakmice priređena je prigodna bakljada, u spomen na preminule prijatelja.

Ranije, u polufinalnim susretima je MB je pobijedio Sinove Bedenca s 3:0, dok je Centar Škudar bio bolji od Novaka s 2:0.

Bojan Herceg iz Novaka najbolji je strijelac, a Alen Đurman iz momčadi Centar Škudar najbolji vratar, i njima su uručene statue, dok su najbolje momčadi nagrađene peharima u trajno vlasništvo, a pobjednička MB i onim prijelaznim.

Na izuzetno jakom turniru sudjelovalo je 15 momčadi, igralo se kup sistemom, odnosno na ispadanje, a nazočilo mu je više stotina gledatelja.

Tomo Petak Trener bio je najveći nogometni fanatik Bedenca, pa i šire, preminuo je 2004., a Igor Huđ, aktivni mladi član lokalne zajednice, preminuo je 2012.

Matija Bahun bio je nogometaš, vratar NK Ivančice, godinama jedan od najaktivnijih članova organizacije turnira koji se sada igra i njemu u čast, a umro je prošle godine.

MB

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close