SportVijesti

MALI NOGOMET U Žarovnici odigran prvi dan memorijalnog turnira sjećanja na poginule vukovarske branitelje – danas se u Jerovcu igra završnica

Momčadi su bile razvrstane u 4 skupine, a odigrano je ukupno 12 utakmica

Žarovnica – Uz sudjelovanje 11 momčadi, u subotu je u Žarovnici odigran prvi dan malonogometnog turnira koji se održava u sklopu 14. Memorijala sjećanja na poginule vukovarske branitelje Tomu Jambora, Josipa Kapustića i Stjepana Vusića.

Momčadi su bile razvrstane u 4 skupine, odigrano je ukupno 12 utakmica, a iz svake od skupina po dvije su se plasirale u završnicu koja se igra danas (nedjelja) u Jerovcu.

Tako će prvu četvrtfinalnu utakmicu s početkom u 17 sati igrati Drvodjelac Ivanec i Jerovec, potom igraju Cojones i MNK Druškovec, pa MNK Cvetlin – IPA Policijska uprava Varaždinska, a u zadnjem četvrtfinale, čiji ej početak predviđen za 18:30 sati, sastaju se DŠR Žarovnica i DŠR Lančić – Knapić.

Polufinalne utakmice igraju se u 19 i 19:30 sati, susret za treće mjesto u 20 sati, a finale je na rasporedu u 20:30 sati, nakon čega će uslijediti dodjela nagrada najboljim momčadima i pojedincima.

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close