IzdvojenoLokalnoNajaveSponzorirano

MARGETJE U MARGEČANU Pucanje iz kubura, šetnja s konjima, viteški tabori i još puno toga-donosimo cijeli program ovogodišnje manifestacije

Bogat program i place to be

U organizaciji udruge građana Margareta od 13.-15. srpnja održat će se tradicionalno kulturno – zabavna manifestacija „Margetje u Margečanu “.

Bogat višednevni program započinje 13. srpnja svečanim misnim slavljem u čast zaštitnice župe, sv. Margarete. Izložbeni štandovi udruga ispred škole, pucanje iz kubura i ove će godine biti u Margečanu, a prva slavljenička večer rezervirana je za glumačke družine i bogat glazbeni program.

Vikend program

U sklopu Margetja održat će se i tradicionalan sportski dio manifestacije dok je subotnja večer predviđena  za posebnu gastro ponudu margečanskog kraja pa će sve posjetitelje dočekati najbolje zlijevke.

Nedjeljno popodne rezervirano je za sajam starih zanata uz vodenicu, šetnja s konjima, drveni vrtuljak, viteški tabor, zanati, pralje u Bednji, a pod šatorom na središnjoj pozornici domaćini i gosti imati će priliku uživati u bogatom kulturno umjetničkom programu.

Margetje u Margečanu tradicionalno okuplja velik broj posjetitelja šireg ivanečkog kraja, a u cilju daljnjeg poticanja rada iznimno aktivne Udruge Margareta i intenziviranja društvenog i kulturnog života margečanskog i radovanskog kraja, održavanje Margetja i poticanje očuvanja starih obrta i vještina.

Tags

Povezani Članci

Close