Crna kronikaIzdvojenoVijesti

MARTINJE NA VARAŽDINSKIM PROMETNICAMA: Rekorder napuhao 2.29 promila u Ludbregu, eto tko su ostali!

Vikend akcija 'Alkohol'

U subotu, 9. studenog u 00.20 sati u Vrbanovcu, policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaustavili su osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 1.41 g/kg upravljao 28-godišnjak. Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, isti je doveden u Policijsku postaju Ludbreg, te smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola.

Također u subotu, 9. studenog u 23.15 sati u Martijancu, policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaustavili su osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 2.00 g/kg upravljao 35-godišnjak. Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, isti je doveden u Policijsku postaju Ludbreg, te smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola.

U nedjelju, 10. studenog u 2.15 sati u Ludbregu, policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaustavili su osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 2.29 g/kg upravljao 42-godišnjak. Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, isti je doveden u Policijsku postaju Ludbreg, te smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola.

Jednako tako u nedjelju, 10. studenog u 2.15 sati u Varaždinu, policijski službenici postaje prometne policije Varaždin zaustavili su osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 2.15 g/kg upravljao 35-godišnjak. Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, isti je doveden u Policijsku postaju Varaždin, te smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola.

Protiv njih podnijeti će se Optužni prijedlog prekršajnom odjelu Općinskog suda u Varaždinu, priopćeno je iz PU varaždinske.

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close