Međimurska županijaVideoZabava

Legenda techno glazbe Mauro Picotto stiže na ljetno izdanje Forestlanda 2019.

Ali prvo je na redu zimsko izdanje Winter Forestlanda 22. prosinca

Legenda techno glazbe Mauro Picotto iz Italije , Ferreck Dawn iz Danske te Ruben de Ronde iz Nizozemske, zvijezde su koje stižu na ljetno izdanje Forestlanda 2019. godine.

Ove su odlične vijesti najavili organizatori na predstavljanju projekta #Forestland2020 koje se održalo u dvorani Centra za kulturu Čakovec još u studenom.

Projekcijama filmova koje potpisuju Reci Da Cinema, Martinez studia i Parižana Luc Negrija, publika se podsjetila na životni put ovog festivala od 2013. godine te imala prilike vidjeti presjek povijesti prvih šest godina Forestlanda.

Šest ljetnih i tri zimska izdanja do sada organizirala je agilna šestorka Nikola Horvat, Boris Novak, Saša Mikac, Krešimir Biškup, Matija Žugec i Ivan Barlek. organizatori uvijek napominju kako festivala ne bi bilo bez potpore brojnih volontera, ljudi dobre volje te lokalne zajednice.

Na kraju večeri prikazan je premijerno završni video Forestland festivala 2018. pariškog snimatelja i redatelja Luca Negrija.

22. prosinca na rasporedu je zimski #Forestland

Svi ljubitelji elektroničke glazbe uskoro će imati prilike družiti aw na još jednom zimskom izdanju ovog festivala.

Winterstory of Forestland 2018 na rasporedu je u subotu 22. prosinca u Graditeljskoj školi, a nositelji DJ gostiju su Kryder, Mike & Me, Kosta Radman, Timo G. i John Rebix. Party kreće u 20 sati. Ulaznice se mogu nabaviti na www.ticket2go.hr / Ticket2go

[FORESTLAND AFTERMOVIE] We're not going to talk too much today. Just watch our 2018 aftermovie. Ok?Danas je dan za naš #FL2018 aftermovie. Uživajte!

Gepostet von Forestland am Mittwoch, 21. November 2018

Tags

Povezani Članci

Close