MagazinNajmlađi

MEDALJA KO’ U PRIČI Mladi članovi SPK Valcer vratili se iz Siska i Čakovca s 13 medalja, od toga četiri zlata

Jesenska natjecateljska sezona Sportskog plesnoga kluba Valcer iz Varaždina bliži se svome kraju. Odrađena su još dva uspješna nastupa, nakon berbe medalja u Samoboru i Koprivnici isti je trend nastavljen i na turnirima u Sisku i Čakovcu. Mladi članovi Valcera uzeli su čak 13 odličja, od toga četiri zlata, pet srebra i četiri bronce.

U Sisku su u standardnim plesovima u kategoriji osnovci D2 Roko Kočet i Leona Šanjek osvojili 1. Mjesto, a isti su uspjeh ostvarili i u kategoriji osnovci D3 Dario Golubar i Vida Jurak. U istoj kategoriji su Eugen Sekovanić i Kiara Habunek bili treći. U latino-američkim plesovima su u kategoriji osnovci D2 Roko Kočet i Leona Šanjek bili drugi, kao i Dario Golubar i Vida Jurak u kategoriji osnovci D3, a Eugen Sekovanić i Kiara Habunek dodali su novu broncu.

U Čakovcu pak su u standardnim plesovima u kategoriji osnovci D2 Leonardo Barulek i Lana Režek bili srebrni, kao i Dario Golubar i Vida Jurak u kategoriji osnovci D3, u toj su kategoriji Roko Kočet i Leona Šanjek bili treći, a Eugen Sekovanić i Kiara Habunek četvrti. U kategoriji mladež D2 nova pobjeda para Lovro Kučar i Lorena Šanjek, na već trećem turniru u proteklih mjesec dana. U latino-američkim plesovima također Lovro i Lorena zlatni u svojoj kategoriji, u kategoriji osnovci D2 su Roko Kočet i Leona Šanjek bili treći, a Leonardo Barulek i Lana Režek četvrti, dok su u kategoriji osnovci D3 Dario Golubar i Vida Jurak osvojili drugo, a Eugen Sekovanić i Kiara Habunek četvrto mjesto.

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close