InfoNajaveVijestiZabava

METALDAYS Varaždinci Cold Snap snimili novi album – u srpnju nastupaju na jednom od najvećih europskih festivala

Tolmin – Varaždinski groove metal sastav Cold Snap nastupit će na MetalDays 2018. festivalu (www.metaldays.net).

Bit će to četvrti nastup Cold Snapa na festivalu koji je od 2004. do 2012. nosio naziv MetalCamp, a od 2013. je MetalDays.

Cold Snap je tijekom siječnja u studiju Antfarm, uglednog producenta Tue Maddsena u danskom Aarhusu, snimio materijale za svoj četvrti album „All Our Sins“, kojeg će sredinom godine objaviti Arising Empire Records, ‘podlabel’ najvećeg svjetskog metal izdavača – Nuclear Blast Recordsa.

Također, objavili su i video spot za pjesmu „Chameleon“, peti single s aktualnog albuma „World War 3“:

Na festivalu će nastupiti brojna eminentna imena svjetske metal i rock glazbe, poput Judas Priest, Mastodon, Gojira, Accept, Hatebreed, Alestorm, Cannibal Corpse,Obituary, Epica, Black Star Riders, Municipal Waste, Ensiferum, Watain, Belphegor, Battle Beast, Hate, Rage, Coroner, Primordial, Girlschool, Diamond Head i brojni drugi, a kompletan popis može se pogledati na www.metaldays.net

MetalDays 2018 održat će se od 22. do 28. srpnja 2018. u Sotočju u Tolminu, na lokalitetu između dviju planinskih rijeka Tolminke i Soče u sklopu Nacionalnog parka Julijske Alpe.

Ulaznice za kompletan festivalski program po cijenama  od 150 i 200 eura dostupne su na https://www.mhshop- i online.com/c373/metaldays-2018

Trodnevne, te jednodnevne ulaznice po cijenama od 129, odnosno 59 eura, za kupnju su dostupne na istom linku.

Foto: Cold Snap & MetalDays

Povezani Članci

Close