SportVijesti

MINI I MALA ODBOJKA Nakon prvog turnira Ivanec prvi u obje konkurencije

Odigrano je ukupno 10 utakmica u Ligi mini odbojke i 12 utakmica u Ligi male odbojke, a natjecalo se oko mladih 120 odbojkašica

U organizaciji Županijskog odbojkaškog saveza Varaždin te uz domaćinstvo Ženskog odbojkaškog kluba Ivanec u dvorani osnovne škole Ivane Kukuljević Sakcinski Ivanec odigran je prvi turnir Lige mini odbojke i Lige male odbojke Varaždinske, Međimurske i Krapinsko – Zagorske županije.

Odigrano je ukupno 10 utakmica u Ligi mini odbojke i 12 utakmica u Ligi male odbojke, a natjecalo se oko mladih 120 odbojkašica.

U Ligi mini odbojke ekipa Ivanca odigrala je četiri utakmice i izborila sve četiri pobjede, pobijedila je Toplice, Kitro Varaždin, Lepoglavu i Kaštel s 3:0 u setovima, dok je ekipa Lepoglave poražena od Ivanca, Kaštela, Toplica i Kitro Varaždin s 0:3 u setovima .

ŽOK Ivanec 1 vodeća je s 12 osvojenih bodova, Kaštel je drugi s 8, Toplice treće sa 6, dok je Lepoglava peta bez osvojenog boda .

U Ligi male odbojke ekipa Ivanca pobijedila je Toplice, Kitro Varaždin i Bedex s 2:0 u setovima, dok je Lepoglava pobijedila Kneginec s 2:0, te je poražena od Toplica i Kaštela iz Pribislavca s 0:2.

ŽOK Ivanec nalazi se na prvom mjestu prvenstvene tablice sa 6 bodova koliko ima i drugoplasirani Bedex, dok su Toplice treće s 4 boda, a Lepoglava je peta sa 2 osvojena boda .

Tags

Povezani Članci

Close