HrvatskaIzdvojenoPolitikaVijesti

Ministar Pavić odgovorio na medijske natpise da poklone kupuje novcem ministarstva ‘Imao sam najbolju namjeru, vratio sam novac’

'Iako je moja namjera bila dobra i podržavala je dobru diplomatsku praksu zbog insinuacija i uvreda na osobni račun kojima sam izložen zadnjih dana iznos od 7.071,59 kuna uplatio sam na račun Ministarstva'napisao je!

Marko Pavić, ministar rada i mirovinskog sustava na svom je Facebook profilu odgovorio na brojne prozivke iznesene u medijima, o poklonima (vinu, dezodoransima…) koje je kupio na raučin ministarstva Regionalnog razvoja i Europske Unije.

Naime, nakon prozivki je napisao sljedeće ” Želim se osvrnuti na natpise u medijima punim insinuacija i uvreda na osobnoj razini o protokolarnim poklonima kojima sam se zahvalio kolegama ministrima zaduženima za koheziju te predstavnicima Europske komisije i Europskog parlamenta s kojima sam u zadnjih godinu dana intenzivno radio na hrvatskom predsjedanju te planiranju novog Višegodišnjeg financijskog okvira 2021.-2027.

Iznos protokolarnih poklona bio je 7.071,59 kuna. Iako je moja namjera bila dobra i podržavala je dobru diplomatsku praksu zbog insinuacija i uvreda na osobni račun kojima sam izložen zadnjih dana iznos od 7.071,59 kuna uplatio sam na račun Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i odlučio protokolarne poklone financirati iz vlastitih sredstava te više nemam namjeru o tome polemizirati u medijima.
U srijedu 22. srpnja prisegnuo sam za zastupnika u Hrvatskom saboru i poslu saborskog zastupnika želim se u potpunosti posvetiti, a u svom radu posebno ću se fokusirati na europske teme.” napisao je ministar Pavić na svom Facebook profilu, u prilog dodavši i fotografije koje prenosimo u nastavku:

Tags

Povezani članci

Back to top button
Close
Close