SponzoriranoVijestiZabava

Mlada i talentirana Slavonka predstavila svoje novo remek djelo: Poslušajte ‘Bez tebe me nema’ -Andrea Kadić

Tekst potpisuje Nikola Belčić

“Prvo literarno izražavanje i prvi napisani stihovi, kao i  osjećaj da je to nešto što mi je zanimljivo i što bih volio s vremenom usavršiti, bilo je već u 3. razredu osnovne škole. Ozbiljniji koraci prema stvaranju pjesama odnosno pisanju tekstova koji bi se mogli plasirati na glazbeno tržište, ostvarili su se prije otprilike 2 godine.

Tada je nastala moja prva autorska pjesma „Sami sa zvijezdama“ i započela je suradnja s poznatim hrvatskim skladateljem Markom Tomasovićem. Na ovoj sam suradnji iznimno zahvalan i sretan što mojim tekstovima daje smisao glazba ovako talentiranog i cijenjenog skladatelja.  Upravo je moj prvi rad, pjesma „Sami sa zvijezdama“ u fazi snimanja spota, uskoro izlazi, a izvođača još nećemo otkriti. U veljači ove godine, službeno je izašla prva pjesma kojoj potpisujem tekst „Stranci u našoj sudbini“ u izvedbi mlade i talentirane riječanke Medee.  Jako mi je drago što je ta pjesma došla upravo u njezine ruke te da publika može uživati u iznimno kvalitetnom vokalu i iznimnom talentu.” rekao je Nikola Belčić.

“Premijera druge pjesme kojoj potpisujem tekst, „Bez tebe nema me“ bila je nedavno iza toga točnije 19. svibnja, te je, na moje veliko oduševljenje, pjesma već sad osvojila srca mnoge publike.”

Slavonka Andrea Kadić odlučila se, prema njezinim riječima već nakon prvog slušanja na prijedlog Marka Tomasovića, da je pjesma „Bez tebe nema me“ upravo njezina sljedeća pjesma koju želi dati publici na slušanje. Nakon odabira pjesme, ista je snimljena u suradnji s aranžerom Sašom Valenčićem i u rekordnom je roku snimljen spot.  Spot su snimale Marija Tadić i izvršna producentica, Ana Borić.

“Jako sam ponosan na to što je upravo moj tekst usavršio ovaj prekrasan vokal koji ima odličnu interpretaciju i mogućnost da se prenese upravo ona emocija koja je i bila cilj kod samog stvaranja teksta.” poručio je.

Osim na našim područjima, moj je rad prepoznati u susjednoj Sloveniji gdje sam, u suradnji s tekstopiscem jednog benda, radio tekst za pjesmu koja će se ove godine predstaviti na MARCO POLO FEST u Korčuli. Upravo mi je i to jedan od poticaja za usavršavanje ovog dijela stvaralaštva.  “ poručuje Belčić.

Trenutno radim sa nekoliko glazbenih suradnika, autora-aranžera od kojih moram izdvojiti, osim Marka Tomasovića, Sinišu Biška i Alena Debeljaka.

Naš rad možete pratiti na Facebook stranici: Tekstovi za glazbu Nikola Belčić https://1drv.ms/u/s!AolLNysgvSSAg4omZSbHRTSnRSYUBA?e=sD3r07

rbt

Tags

Povezani Članci

Close