PolitikaVijesti

Mladež HDZ-a u Općini Trnovec Bartolovečki obilježila Dan neovisnosti: Odali počast svim poginulim braniteljima

Povodom Dana neovisnosti, u utorak 8. listopada

Povodom Dana neovisnosti, u utorak 8. listopada, Mladež HDZ-a je kod spomenika poginulim braniteljima u Trnovcu odala počast poginulim hrvatskim braniteljima s područja Općine Trnovec Bartolovečki kao i svim hrvatskim braniteljima poginulima u Domovinskom ratu.

Naši branitelji su za neovisnost Lijepe naše položili ono najvrjednije, svoje živote, sjećati ih se i obilježavati velike Dane poput ovog najmanje je što možemo učiniti. Jednako tako i mi mladi, našoj domovini također moramo koristiti, a to možemo učiniti na drugačiji način, jednostavno moramo ukazivati na probleme u našim zajednicama i svojim znanjima nuditi rješenja tih problema kako se nikada ne bi ponovilo ono što se dogodilo brojnim braniteljima u Domovinskom ratu” rekao je Luka Sitar, predsjednik Mladeži HDZ-a Općine Trnovec Bartolovečki.

Uz predsjednika Mladeži HDZ-a Općine Trnovec Bartolovečki svijeće su položili i predsjednik Mladeži HDZ-a Varaždinske županije, Tin Jurak i predsjednik Odbora za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku HDZ-a Varaždinske županije, Ivan Salopek.

Tags

Povezani Članci

Close