HrvatskaNajaveZabava

MOČVARA Death metal veselica: Dolaze Corpsessed, Graveyard i Life In Ruins – evo detalja

Ulaznice će biti moguće kupiti na blagajni kluba

Abyssal Booking i Nasty Events u suradnji sa Klub Močvara predstavljaju još jednu death metal feštu.

Naime, 9. listopada u popularnom zagrebačkom klubu nastupit će Corpsessed i Life In Ruins iz Finske, te Graveyard iz Španjolske.

Corpsessed svira death metal koji kombinira gušeće i drobljive tonove doom metala sa daškom zlosutnosti black metala inspiriranog horor filmovima.

Kada uzmeš to sve i kreneš tkati, dobiješ truli i brutalni death metal sa početka devedesetih. S tim rečenim, nije ni čudo što ih je Dark Descent Records uzeo pod svoje.

Debitantski cjelovečernji album pod nazivom “Abysmal Thresholds” je objavljen početkom 2014. godine i sa tim albumom su postali nositelji baklje finskog death metala.

Zadnji album, “Impetus of Death” objavili su 2018., koji je potrgao sve otprije i zvuku kojeg imaju je dao još jedan korak prema naprijed.

Odradili su dosada dvije europske turneje (Jednu sa Cruciamentumom, a drugu sa Undergangom), svirali na hrpetini festivala (Obscene Extreme, Netherlands DeathFest, Tuska Open Air, Kill-Town DeathFest) i ovo im je prvi puta da su kod nas.

Graveyard je trenutno jedan od aktivnijih bendova na Španjolskoj sceni, pogotovo ako se usredotočite na klasičan način sviranja death metala.

Dolaze iz Barcelone i razbijaju zabludu o tome da ovaj stil sviranja ima svoj monopol u skandinavskim zemljama, Velikoj Britaniji ili Nizozemskoj.

Cijeli opus benda je mračan i sumoran, a s aktualnim studijakim albumom “The Sea Grave” (2014) su podigli benchmark i pokazali da nema zajebancije. 20. rujna izlazi im novi album „Hold Back The Dawn“.

Life In Ruins je bend u kojemu su dva člana iz Corpsesseda.

Nastali su davne 1993, u zlatno doba death metala, napravili par demo ‘traka’ i odmorili do 2002. kada su se ponovno iskopali iz groba kako bi širili sjeme zla.

Objavili su dva studijska albuma, zadnji je “Towards Divine Death” iz 2014., koji je izašao za Dark Descent records.

Prvi puta su također kod nas i jedva ih čekamo vidjeti!

Upad: 60kn
Ulaznice će biti moguće kupiti na blagajni kluba

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close