HrvatskaNajaveZabava

MOČVARA Samoborci Krlja nastupaju prije Implorea i Rotten Sounda

Ulaznice se po pretprodajnoj cijeni od 75 kuna prodaju od 15. veljače - lokacije u čalnku

Zagreb – U zagrebačkom kubu Močvara na Trnajnskom nasipu, u četvrtak, 26. ožujka, nastupit će Finci Rotten Sound, potom Implore iz Njemačke, a kao prvi nastupa samoborski grindcore/death bend Krlja

Subsonic Events i Nasty Events predstavljaju:


Rotten Sound (FIN, grindcore)

Beskompromisni grindkoraši iz Finske dolaze nam po drugi puta u Močvaru! Projekt je započet od strane gitarista i pjevača još davne 1993. godine, a od tada su prerasli u jedan od najboljih europskih grindcore bendova.

Krasi ih inteligentan pristup pisanju i aranžiranju pjesama, čime odskaču od većine bendova u žanru, te subtilno dodavanje death metal elemenata, tvoreći svoj unikatan i masivan zvuk.

Ne treba previše riječi trošiti na ove divove, samo treba osluhnuti njihovo stvaralaštvo i neka ono govori samo za sebe.

Implore (GER, death-grind)

Relativno mlad bend koji je započeo svoj put 2012. godine kada su izbacili svoj prvi EP, Phos Zoe.

Nakon toga izbacili su još nekoliko EP-a i 2 full length izdanja.

Svirali su po najgorim skvotovima, šumama, mini DIY festivalima, a sad već udaraju po velikim festivalima i eventima. Kažu, nije ih briga di sviraju, samo da je ekipa zakon.

Nije prvi puta da nas posjećuju u Zagrebu, a zadnji puta su bili, da citiramo Subsite Hr, “užasno uvježbani, jebeno glasni i nemogući”.

Ništa manje ne očekujemo i ovoga puta.

Krlja je grind/death metal bend iz Samobora, a do sada je objavio dva albuma, „Grind World Order“ (2010) i „Psalms of the Eater God“ (2013).

Ulaznice se po pretprodajnoj cijeni od 75 kuna od 15. veljače mogu kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), a na dan koncerta cijena će biti 90 kuna.

Povezani članci

Back to top button
Close
Close