HrvatskaNajaveZabava

MONARCHY Britanski electro pop duo u zagrebačkoj Tvornici kulture

Inspiraciju za svoju glazbu Monarchy su pronašli na tromeđi Daft Punka, Steviea Wondera i grupe The KLF

ZagrebBritanski electro pop duo Monarchy stižu u zagrebačku Tvornicu kulture u utorak, 12. veljače gdje će koncertno predstaviti svoje novo izdanje „Mid: Night“.

Inspiraciju za svoju glazbu Monarchy su pronašli na tromeđi Daft Punka, Steviea Wondera i grupe The KLF, što se posebno čuje i osjeti u aktualnim radovima skupljenim na albumu „Mid: Night“.

Grupu su u rujnu 2009. u Londonu osnovali Ra Black i Andrew Armstrong i kroz nekoliko sezona realizirali cijeli niz autorskih pjesama, objavljenih kao pojedinačni singlovi ili skupljenih na EP-u „Almost Human“ te remikseva za izvođače kao što su Lady Gaga, Ellie Goulding, Kelis, Jamiroquai i Kylie Minogue.

Posebno intrigira njihova suradnja s Ditom Von Teese koja je pjevala u singlovima „Disintegration“ i „Girls& Boys“ (obradi Blura) te odigrala glavnu ulogu u spotu za „Black Widow“.

Album „Mid: Night“ Monarchy objavljuju 18. siječnja. U prosincu 2018. najavili su ga singlom „DeepCut“ kojem će se u petak, 11. pridružiti još jedna pjesma – odlična „Back To The Start“.

Foto: Organizator (LAA)

Odmah po izlasku novog materijala, krajem siječnja, grupa će odsvirati kratku UK turneju, da bi početkom veljače prešli i na kontinent.

U zagrebačku Tvornicu kulture stižu u utorak, 12. veljače.

Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka, 14. siječnja po cijeni od 50 kn, a na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 70 kn.

Službena prodajnamjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), prodajna mjesta Eventima i online na www.eventim.hr.

Foto: Organizator (LAA)

 

Povezani Članci

Close