IzdvojenoVaraždinska županija

Mono-cabaret „Singerica” u izvedbi Jagode Kralj Novak oduševio mnogobrojnu publiku

Jagoda Kralj Novak zadovoljna je nastupom povodom Dana Varaždinske županije, te se još jednom zahvalila na dobivanju Nagrade za životno djelo

Skupštinska dvorana Županijske palače ugostila je nacionalnu prvakinju drame Jagodu Kralj Novak, poznatu kazališnu, filmsku i televizijsku glumicu koja je izvela svoj popularni  mono-cabaret „Singerica”. Oduševljenje publike bilo je veliko, smijeh je bio prisutan cijelo vrijeme predstave, a kako je naznačila predsjednica Turističke zajednice Varaždinske županije Natalija Martinčević, ovo je lijepi poklon građanima u okviru proslave Dana Varaždinske županije.

-Drago mi je da je naša ovogodišnja laureatkinja, poznata glumica Jagoda Kralj Novak  odigrala svoju predstavu ovdje u palači i nasmijala mnogobrojne građane. Kada smo radili program za obilježavanje Dana Županije, nastojali smo da program bude raznovrstan i mislim da smo u tome uspjeli. Za svakoga se našlo ponešto. – rekla je  Natalija Martinčević te dodala kako ova predstava odnosno mono cabaret prikazuje današnje stanje u društvu na jedan komičan način.

Jagoda Kralj Novak zadovoljna je nastupom povodom Dana Varaždinske županije, te se još jednom zahvalila na dobivanju Nagrade za životno djelo.

– Kao što sam i naglasila na svečanoj sjednici, nagrada mi mnogo znači, zahvalna sam svima i ovaj odigrani mono-cabaret je moj doprinos obilježavanju Dana naše Županije. – rekla je nacionalna prvakinja drame Jagoda Kralj Novak.

U predstavi su uz već spomenutu predsjednicu Turističke zajednice Nataliju Martinčević uživali i predsjednik Županijske skupštine mr.sc. Alen Runac, zamjenik župana Robert Vugrin, direktor Turističke zajednice Miran Bojanić Morandini te županijski vijećnici.

Spomenimo, predstava je dobila nagradu ‘Gumbek’ na Festivalu cabareta u Zagrebu, igrana je po cijeloj Hrvatskoj, a govori o bivšoj varaždinskoj tekstilnoj radnici, koja postaje prostitutka, a cijela priča obiluje humorom i jezikom naše svakodnevice.

Tags

Povezani Članci

Close