Crna kronikaVijesti

Muškarac iz mjesta Drašković: Uhvaćen sa 2.38g/kg i pod zabranom, u zatvoru, a prijeti mu kazna od 40 tisuća kuna!

U utorak, 3. rujna oko 22.20 sati u Bisagu

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof, zaustavili su u utorak, 3. rujna oko 22.20 sati u Bisagu, osobno vozilo kojim je upravljao 44-godišnjak iz mjesta Drašković, pod utjecajem alkohola od 2.38 g/kg.

Također je utvrđeno da vozilom upravlja za vrijeme kad mu je izrečena mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije te da se radi o višestrukom prekršitelju prometnih propisa. Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, 44-godišnjak je doveden u Policijsku postaju i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do otriježnjenja.

Navedeni je jučer doveden sucu Općinskog suda u Varaždinu te mu je određeno zadržavanje u trajanju do 7 dana.

Za počinjene prekršaje pokrenut je prekršajni postupak u kojem mu prijeti izricanje novčane kazne u iznosu do 40 000 kuna ili izricanje kazne zatvora u trajanju do 60 dana te izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od 24 mjeseca. Po pravomoćnosti odluke o prekršaju, vozaču će se odrediti i ukupno 12 negativnih prekršajnih bodova zbog čega mu slijedi i poništenje vozačke dozvole, priopćili su iz PU varaždinske.

Tags

Povezani Članci

Close