Crna kronikaVijesti

Muškarac s 2 promila zabio se u prometne znakove i pješice otišao s mjesta nesreće: U automobilu je bilo i dijete

13. studenoga oko 20 sati i 30 minuta u Čakovcu

U srijedu, 13. studenoga oko 20 sati i 30 minuta u Čakovcu, na raskrižju Svetojelenske ceste i Ulice Globetka (kružni tok prometa), vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 37-godišnjak s područja grada Mursko Središće, krećući se kolnikom Svetojelenske ceste, dok je u krvi imao 2,00 g/kg alkohola, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama (raskrižje) i stanju ceste (kolnik mokar, vidljivosti (noć) te atmosferskim prilikama (padala kiša). Zbog toga je ulaskom u raskrižje, u kočenju, automobilom sišao izvan kolnika na travnatu površinu u sredini raskrižja, gdje je prednjim dijelom automobila udario u prometnu opremu.

Nakon prometne nesreće vozač je pješice napustio mjesto događaja, a da vlasniku oštećene opreme ceste nije ostavio podatke o sebi i vozilu te je ubrzo pronađen na adresi stanovanja. U automobilu se kao putnik nalazilo dijete.

Vozač će biti prekršajno sankcioniran, a predviđena kazna je najmanje 14.500 kuna, odnosno 9 mjeseci oduzimanja vozačke dozvole, priopćeno je iz PU međimurske.

Tags

Povezani Članci

error: Content is protected !!
Close